Ігор розгублені біографія, фото, особисте життя, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Ігоря Растеряева

Ігор розгублені став знаменитим, завдяки кліпу, який підірвав інтернет в 2010 році, на авторську пісню «Комбайнери». Шанувальники відразу закріпили за Ігорем звання «Співака з народу». Творчість артиста зробило його прототипом російської людини, як каже сам розгублені, все його пісні про людей і для людей.

Дитинство і сім'я Ігоря Растеряева

Ігор розгублені народився в родині художника. Мати артиста уродженка міста Санкт-Петербурга. Батько родом з села Раківка Волгоградської області, він є спадковим донським козаком за словами Ігоря.

Ігор розгублені Саме на Батьківщині батька і проходило дитинство майбутнього артиста. У Раківці у нього з'явилися друзі, які також, як і Ігор, приїжджали в село на канікули до рідних. А один з друзів, Олексій Ляхов, зіграв важливу роль в становленні Растеряева виконавцем пісень: він став його продюсером і концертним директором. Ігор розгублені - Пісня про дитинство В Раківці народний співак навчився грати на гітарі, почав писати авторські пісні, а пізніше освоїв і гармошку. Як говорить сам Ігор, що у нього дві Батьківщини - це Пітер і Раківка, він зліплений з двох частин протилежних світів міста і сільської глибинки.

Навчання Ігоря Растеряева

Свою освіту Ігор розгублені почав у звичайній пітерської школі №189, а закінчив у школі №558. З самого дитинства майбутній співак з народу мріяв стати Пітер Пеном, дзвонарем або ловити кишенькових злодіїв.

Ігор розгублені - співак з народу Трохи пізніше майбутній артист хотів стати журналістом. Але подорослішавши, Ігор не вибирав, жодного з напрямків і поступив в Санкт-Петербурзьку Державну Академію Театрального Мистецтва, яку закінчив у 2003 році з відзнакою.
І незважаючи на успішну кар'єру музиканта і виконавця пісень артист не має музичної освіти.

Кар'єра Ігоря Растеряева

Закінчивши інститут, Ігор розгублені надійшов на роботу в Санкт-Петербурзький театр «Буф». В його стінах артист зіграв чимало ролей і драматичних, і комедійних. Як говорить сам актор, найчастіше він грав алкоголіків.

За професією Ігор розгублені актор Не оминув стороною Ігоря Растеряева і вітчизняний кінематограф, він встиг знятися в декількох відомих картинах: «Таємниці слідства-6», «Пропала собака» і «22 червня. Фатальні рішення »поряд з відомими артистами, серед яких Анна Ковальчук, Вілле Хаапасало та Олександр Ликов.
Сам Ігор розгублені стверджує, що ніколи не хотів бути «зіркою», але доля розпорядилася по іншому. Справжню популярність народному співакові принесла його авторська пісня про комбайнерів. Друг дитинства, Олексій Ляхов, записав відео виконання майбутнього хіта на мобільний телефон і виклав його в YouTube, за три місяці ролик набрав понад мільйон переглядів і увійшов в десятку найпопулярніших відео на RuTube. Ігор розгублені - Комбайнери Ігор впевнений, що відео на пісню «Комбайнери» підкупило глядачів своєю щирістю і простотою, адже місце зйомки проста кухня зі звичайною обстановкою.
У 2012 році артист став одним з претендентів на участь в Євробаченні від Росії, але на превеликий жаль його шанувальників, Ігор розгублені відмовився від цієї пропозиції.

Дискографія Ігоря Растеряева

Популярність пісень Ігоря Растеряева, з його слів, обумовлена ​​тим, що він співає про простих людей. Його хотіли «розкрутити» знамениті продюсери, але Ігор вважав за краще залишитися тим, ким він є насправді, справжньою російською душею зі своєю музикою і віршами. Ігор розгублені - Російська дорога До 2015 року виконавець випустив чотири альбоми: Російська дорога (2011 р), Дзвонар (2012 рік), Пісні дяді Васі Мохова (2013), Рожок (2014 г.)

Особисте життя Ігоря Растеряева

Ігор розгублені є одним з найзагадковіших артистів нашого часу. Про його особисте життя та родину абсолютно нічого не відомо.

Ігор розгублені не розповідає про особисте життя Більш того кожен журналіст в інтерв'ю задає питання на тему дівчат, на що Ігор віджартовується і відповідає, що іноді у нього є час для серйозних стосунків, а далі намагається змінити тему. Мабуть такою тактикою артист намагається розділити роботу і сім'ю.

Ігор розгублені сьогодні

У 2015 році Ігор розгублені відзначив п'ятиріччя своєї кар'єри на сцені. Після приходу популярності співак з народу об'їздив всю Росію, побував в Україні, Білорусі та Польщі. Але, як каже сам Ігор, він не проводить більше трьох концертів на місяць і по раніше бере участь в постановках Санкт-Петербурзького театру «Буф».

Ігор розгублені на «Нашествии» Ігоря люблять не тільки за нестримний драйв на його концертах, а й за виконання cover-версій хітів відомих виконавців: «Ленінград», «Король і шут», «Сектор газу», «Дискотека Аварія», «ДДТ " та інші. Розгубивши також не втрачає можливості спілкування зі своїми шанувальниками за допомогою записок із залу.
Відомо, що Ігор став Лауреатом Всеросійського конкурсу артистів естради 2006 року.
За час своєї популярності виконавцю було, що розповісти шанувальникам його творчості, і він написав для них книгу «Волгоградські особи». Її презентація відбулася в грудні 2012 року. Книга абсолютно унікальна в своєму роді, Ігор включив в неї історії про свою малу Батьківщину Раківці, про Волгоградської природі, про сільських друзях, розповіді з життя автор доповнив малюнками в «растеряевском стилі» простий гелиевой ручкою, зробивши тим самим книгу дуже душевною.

Ігор розгублені трудиться над новими піснями Ігор розгублені вже зарекомендував себе, як співак з народу. Такі артисти повинні бути на естраді, саме вони знайомлять нас з життям незнайомих людей і роблять нас ближчими один до одного. Розгубивши не схожий на модних і шаблонних виконавців, дуже радує те, що протягом усього творчого шляху він залишився вірним своєму стилю.