Квадроцикли Yamaha: стиль, швидкість, прохідність і надійність

Anonim
Yamaha - відома японська компанія, визнаний світовий лідер виробництва квадроциклів. Нею випускаються найякісніші і затребувані моделі.

Мати квадроцикл Yamaha - це круто, незважаючи на те, що на світовому ринку на сьогоднішній день є чимало виробників цієї техніки. Корпорація понад півстоліття займається виробництвом і розробкою все нових, більш досконалих моделей цих потужних машин, які радують своїх володарів.

Традиційно квадроцикли називають ATV, що розшифровується як All Terrain Vehicle ( "всюдихід" або "машина високої прохідності"). Сьогодні квадроцикли Yamaha здебільшого випускаються в США, так як там вони знайшли для себе найбільший ринок збуту. В останні роки мотоусюдиходи цієї марки стали користуватися великим попитом і в Росії.

Утилітарні (класичні) квадроцикли Yamaha відомі своєю популярною у всьому світі серією Grizzly, а також Big Bear, Bruin, Bear Tracker, Kodiak, Timberwolf, Wolverine. Вони відрізняються хорошими ходовими якостями, при їх розробці приділялася велика увага безпеки експлуатації. Лінійка дитячих квадроциклів Grizzly оснащена функцією дистанційній регулювання швидкості і відключення двигуна. Так що дорослий може на відстані відкоригувати швидкість руху дитини.

Утилітарні мотовсюдиходи відрізняються надійною підвіскою, двигуном підвищеної потужності, міцним корпусом. Вони мають багажник, щоб зручно було вирушати на них по туристичним маршрутам, їздити на рибалку і полювання. Їх із задоволенням купують працівники лісових господарств, що пересуваються щодня з поклажею по бездоріжжю.

Також у всьому світі, в тому числі в Росії, активно здійснюється продаж квадроциклів Yamaha спортивного типу: Yamaha Raptor, Banshee, Blaster, Warrior, YFM. Вони мають механічну коробку передач і потужний чотиритактний двигун. Спортивні моделі укомплектовані посиленою підвіскою, вони маневрені, все в них сконструйовано з упором на простоту управління і високошвидкісний режим експлуатації. Вони здатні подарувати любителям екстремальної їзди масу гострих відчуттів і незабутніх вражень.

Деякі моделі квадроциклів Yamaha випускаються як в утилітарному виконанні, так і в спортивному (Yamaha YFZ). Все мотоусюдиходи цього бренду володіють підвищеною надійністю, високою якістю і функціональністю.