Магазини на Південному Уралі продають парфуми з ароматом метеорита

Anonim
Бізнесмени продовжують заробляти на недавні події.
Вдихнути аромат космічного прибульця, зовсім недавно відвідав Челябінськ, тепер може будь-хто. 28 березня 2013 року на полицях магазинів на Південному Уралі з'явилася досить незвичайна продукція. Це ароматизатори, які мають запах Чебаркульского і челябінського метеорита. Сергій Андрєєв - глава компанії, яка випустила цілу лінійку незвичайних ароматів, повідомив, що ідея створити такий прийшла в голову його співробітникам вже 15 лютого, коли, власне, небесне тіло і впало на Челябінськ.

Запах боліда тепер увічнений 22 дні пішло на створення аромату. Технологи зустрілися з керівником адміністрації Чебаркульского району Андрієм Орловим, отримали офіційні зразки боліда. Потім вивчили його зовнішні характеристики і, використовуючи спеціальні прилади, визначили його запах. Після цього з'явилося два аромати - це «Запах Челябінського метеорита» і «Запах Чебаркульского метеорита». Компоненти парфуму фахівці тримають у найсуворішому секреті. Проте, розробники кажуть, що в ньому можна відчути нотки металу, озону і каменю. Новим ароматом надушитися вийде, зате його можна розмістити в машині, покласти в гардероб з речами або ж поставити на стіл. З 28 березня ароматизатори продаються у великих супермаркетах регіону. Роздрібна ціна дивини - 180 рублів. До речі, треба зауважити, що ароматизатор з запахом Челябінського метеорита - екологічно чистий продукт, чого не скажеш про сам небесному посланці.

Парфум із запахом метеорита В общем-то, прибуток будь-якого магазину залежить від багатьох факторів. Приміщення магазину має залучати відвідувачів чистотою і зовнішнім виглядом, само собою, багатим асортиментом продукції. Навіть така деталь, як ваги торгові, повинні відрізнятися надійністю, точністю і стильним дизайном. По всій видимості, челябинские магазини після недавнього природного явища на число відвідувачів не скаржаться.

Фахівці клянуться, що запах справжній «А звідки ми можемо знати, що метеорит пахне саме так? Чогось не віриться. Він з найближчого заводу залізяки могли принести і їх запах за метеоритний видати », - не вірить підприємцям користувач соцмережі ВКонтакте.
Редакція «» вважає, що купувати парфум ніхто не змушує. А вже вірити або не вірити в його справжність - це особиста справа кожного.