Canon представила нові фотокамери

Anonim
Canon розширила свій модельний ряд дев'ятьма новинками дзеркальних компактних фотокамер, різних аксесуарів до них.
Одночасно з моделлю цифрової фотокамери EOS 1200D відома марка представила новий додаток EOS Companion для смартфона, воно дозволить кожному робити перші кроки в дзеркальної цифрової фотозйомки.

Canon представила нові фотокамери Так, модельний ряд Power Shot недавно поповнився 4-ма новими продуктами. До них відносяться Power Shot X Mark II - камера з характеристиками, функціоналом рівня сучасних дзеркальних фотокамер; PowerShot SX700 HS -сверхтонкая камера Canon з тридцятикратному оптичним зумом; водонепроникна ударопрочная модель Shot D30 і новинка PowerShot S - камера Shot S200.
Крім цього, були представлені 3 моделі IXUS: 155, 150 і 145. Завершує ряд кільцева новий спалах для макрозйомки моделі MR-14EX II, її оцінять і професіонали, і любителі. Відзначимо, спалах Canon Speedlite 430EX II - потужна, компактна, легка фотоспалах за адекватною ціною.
Ударо і пилонепроникна, морозостійка PowerShot D30 оптимально підходить для походів до гірських засніжених вершин, дослідження підводного світу. Цікаво, що ще кілька років тому про моделях такого плану можна було лише мріяти, а сьогодні, на щастя, це вже наша реальність. Наприклад, в 2000-х роках canon ще був плівковим, але тоді вже прекрасні фото виходили.У той час уже стали випускати нові цифрові фотокамери, але, щоб її купити, треба було викласти чималі гроші.

Canon розширила модельний ряд дев'ятьма новинками Редакція сайту нагадує, Canon Inc. - японська відома компанія, світовий лідер в сфері виробництва цифрового обладнання для застосування в офісі, вдома. З 1937 року Canon зайняла міцні позиції в області фото-, відеотехніки.