Запущено виробництво нових міні-навантажувачів Bobcat

Anonim
Компанія Bobcat почала серійне виготовлення нових міні-навантажувачів лінії 500 М-серії. Ці навантажувачі замінять існуючі моделі. Оновлення торкнулися найбільш затребуваних навантажувачів: 2 види на гусеничному ходу і 5 видів з бортовим поворотом. Для використання міні-техніки Bobcat зараз існує служба оренда бобкет, яка надасть нову техніку на обумовлений термін.
Нові міні-навантажувачі мають позначення: T550 і T590 - навантажувачів на гусеничному ходу, а S510, S530, S550, S570 і S590 для навантажувачів з бортовим поворотом. Нові моделі машин замінять моделі навантажувачів K-серії: T180 і T190, S150, S160, S175, S185 і S205.
Модернізовані і внутрішні, і зовнішні деталі. Змінено основні характеристики навантажувачів:
- Нові навантажувачі оснащені кабіною для оператора з підвищеним комфортом.
- Полегшено доступ до видаткових частин і вузлів для оперативного обслуговування.
- Покращено процес фільтрації (тонкість фільтрації знижена з 90 мкм до 10 мкм) гідравлічного масла, завдяки чому зменшується забруднення і збільшується час служби всієї системи.
- Вантажники нового покоління забезпечені сучасними дизельними двигунами, які відповідають вимогам по екології (Tier 4-Interim).
- Збільшена сила відриву і штовхає сила.
- Стала вище номінальна вантажопідйомність міні-навантажувачів.
- Значно збільшена висота підйому вантажу і вильоту стріли.
- На 20% стала вище потужність в гідравлічній системі для навісного обладнання.

Міні-навантажувач Bobcat S175. Завдяки конструкторським змінам зменшився час циклу роботи, і на 16% зросла продуктивність машин.
Редакція "" сподівається, що зручність і вигоду роботи на міні-машинах Bobcat оцінять вітчизняні підприємці.