Кармен Електра: фото, біографія - зріст, вага Кармен Електра 2019

Anonim

Біографія Кармен Електри

дитинство

Батьки знаменитості - в минулому творчі люди: мама працювала співачкою, а тато був артист і гітарист. Сама Кармен Електра (справжнє ім'я Тара Лі Патрік, помилково - Кармен Електро, Кармен Електра) - наймолодша з п'ятьох дітей в сім'ї. Кармен Електра має німецькі, ірландські та коріння черокі.
Середню освіту актриса і співачка отримувала в Ann Weigel Elementary School, а в віці 9-ти років дівчинка пішла вивчати ази танцювального мистецтва в Dance Artists dance studio в Цинциннаті. Там майстерність Тарі викладала Глорія Джей Сімпсон.
У 1998 році Кармен Електра пережила відразу дві страшні втрати. Спочатку від пухлини мозку помирає її мама, а потім від серцевого нападу старша сестра Деббі.
Атестат зрілості Тара Лі Патрік отримала в Шеронвіле, в Princeton High School. А паралельно з цим навчальним закладом гризла граніт науки в School for Creative and Performing Arts (SCPA) в Cincinnati Public School District. Після школи Кармен довгий час перебивалася випадково роботою.

Кар'єра

Ще будучи маленькою Кармен Електра зробила свій перший крок до популярності. У віці 5-ти років дівчинка виграла конкурс танців.

Спокуслива Кармен Електра Усвідомлений шлях до своєї слави Кармен Електра початку в 1990 році. Спочатку дівчина танцювала в парку розваг «Kings Island» в Мейсон, штаті Огайо. Причому, свій талант майбутня знаменитість демонструвала на одному з найпопулярніших шоу за всю історію парку «It's Magic». Через рік, в 1991 році Кармен переїхала до Каліфорнії, де зустріла співака Прінса. Майже відразу ж був підписаний контракт в лейблом Прінса «Paisley Park Records». З цього почалася кар'єра співачки, правда недовга. Перший час Електра співала в жіночій реп-групи, з якою працював лейбл Прінса. Трохи пізніше Кармен Електра записала власний альбом з простою назвою «Carmen Electra». Диск не мав успіху, тому дівчина вирішила кинути співочу кар'єру і докласти максимум зусиль на побудову кар'єри кіноактриси.
До речі, саме в цей час і був обраний сценічний псевдонім Кармен Електра. Його підібрав сам Прінс, аргументуючи це тим, що Тала схожа на Кармен, а Електра - це просто ім'я давньогрецької богині. Втім, цим співпраця Кармен і співака Прінса не закінчилося. Дівчина танцювала в клубі Прінса «Glam Slam» у складі колективу Erotic City dancers. І навіть брала участь в його європейському турі «Diamonds and Pearls Tour». Варто відзначити, що Кармен Електра і Прінса пов'язували не тільки ділові, а й романтичні стосунки. Правда, роман був досить нетривалий.

Розкішна жінка Уже з 1995 року Кармен Електра почала з'являтися в різноманітних телевізійних шоу. В цей же час дівчина приходить до висновку, що її груди не досить велика і вирішується на пластику. Після цього, Кармен починають помічати представники чоловічих глянцевих журналів. У 1996 році вперше була опублікована перша фотосесія дівчини. Еротичні знімки з'явилися на сторінках популярного видання Playboy. Саме фотографії послужили трампліном до слави. Після публікації фотосесії Кармен Електру запросили в серіал «Рятувальники Малібу», а так само на шоу Singled Out каналу MTV. Крім цього, танцівниця брала участь в телешоу Горварда Стерна.
Всього Кармен Електра з'являлася на сторінках журналу Playboy чотири рази. Серія знімків була опублікована в червні 1997 року, грудні 2000, а так само в квітні 2003 і січневому, ювілейному номері 2009 року. Три рази фотографії Тари були на обкладинці.

Кіно і телебачення

Кармен Електра неодноразово з'являлася на екранах телевізорів в якості актриси. У 1997 році дівчина знялася в стрічці «Відмінний гамбургер», потім, в 1999 році, пішла робота у фільмі «Шлюбні ігри землян», а в 2000 році була роль в картині «Дуже страшне кіно». У 2004 році Кармен була зайнята відразу в двох стрічках: «Убойная парочка: Старскі і Хатч» і «Оптом дешевше 2». Крім цього, танцівниця озвучила саму себе в епізоді «Сімпсонів», а в мультфільмі «Ульотний trip» Електра замінила Джину Гершон і озвучила андроїда Сексі.Одного разу Кармен Електра з'явилася в одному епізоді популярного серіалу «Доктор Хаус».
Всі ролі Кармен в картинах були серйозні, а самі фільми - м'яко кажучи, не вищої категорії. Втім, це не завадило Електри стати популярною і знаменитою.

Знайомство зі спартанцями У 1999 році актриса з'явилася в кліпі на пісню «The Inevitable Return of the Great White Dope» групи The Bloodhound Gang. Туди її запросили вже як зірку екрану. У 2005 році Кармен Електра брала участь в «Реслінг-лізі оголених дамочок». Через рік дівчина взяла участь у зйомках реклами Taco Bell. А в 2009 році з'явилася в шоу «Crazy Horse Paris». У Лас-Вегасі Електра станцювала стриптиз. Свій дар танцівниці Кармен продемонструвала і на танцювальному шоу «The Pussycat Dolls», де була запрошеною зіркою.
Кармен Електра записала і випустила п'ять DVD-дисків під назвою «Carmen Electra Aerobic Striptease». На своєрідних відео-посібниках для початківців танцівниць дівчина вдало поєднувала елементи рухів класичного стриптизу, а так само вправи з низькою кардіо-навантаженням. З січня 2008 році Кармен під псевдонімом Electra Pole продає пілони для танцю.
Електра показала світу і свої письменницькі здібності. Дівчина випустила в світ видання, в якому постала експертом краси і сексуальності. Свою книгу вона назвала відповідне «Як стати сексуальною» (How To Be Sexy). Кармен Електра на відео У 2002 році Кармен Електра потрапила на 59 рядок у списку «102 найсексуальніших жінок в світі», який склав журнал «Stuff». А в 2005 і 2006 роках зайняла вже 18 і 9 позиції відповідно в «100 найсексуальніших жінок світу» на думку «FHM». У 2007 році потрапила в «Hot 100» видання Maxim, де зайняла 28 місце.

Особисте життя Кармен Електри

Восени 1998 року Кармен вперше вийшла заміж. Чоловіком знаменитості став баскетболіст Денніс Родман. Весілля відбулося в Лас-Вегасі, в церкви Chapel of the Flowers. Втім, шлюб зірок виявився недовгим - всього десять днів. У квітні 1999 році Кармен подала на розлучення.
Після невдалого заміжжя Кармен Електра починає відносини з Томмі Лі - колишнім чоловіком Памели Андерсон. В кінці літа 2001 року Кармен знову оголосила про заручини, а в листопаді вийшла заміж за гітариста рок-групи Jane's Addiction Дейва Наварро. Початку відносин, періоду залицяння і початку сімейного життя навіть було присвячено реаліті-шоу на MTV «Til Death Do Us Part: Carmen & Dave». Через п'ять років сімейне життя дало тріщину. В середині літа 2006 року Кармен і Дейв оголосили про розрив і остаточно розлучилися в лютому 2007 року.
Розминка з Кармен Навесні 2008 року офіційний представник Кармен Електра підтвердив, що дівчина зустрічається з гітаристом ню-метал групи Otep Робом Паттерсоном. Молода людина запропонував актрисі і моделі руку і серце в день її народження в 2008 році. дівчина відповіла згодою.

Благодійність

Кармен Електра не забуває ділитися своїми гонорарами з нужденними і використовує своє ім'я для збору грошей. Так, дівчина організувала збір коштів для некомерційної організації Head to Hollywood, яка підтримує людей, які пережили пухлина мозку. Електра підтримує благодійну організацію Elevate Hope, яка допомагає покинутим дітям і дітям, які зіткнулися з насильством. Крім цього, актриса надає всебічну підтримку організації Hollyrod Foundation і людям, що страждають на хворобу Паркінсона.