Майкл Ангарано (Michael Angarano) біографія, фото, особисте життя і його дівчина 2019

Anonim

Біографія Майкла Ангарано

Майкл Ангарано - це молодий американський актор, відомий не тільки завдяки своїм цікавим екранним ролям, але і завдяки своєму любовному роману із зіркою «Сутінків» Крістен Стюарт.
В даний час їх відносини вже давно в минулому, однак даний епізод все одно незмінно приковує увагу до кар'єри нашого сьогоднішнього героя. Але чи варто говорити, що в житті Майкла Ангарано мало інших цікавих епізодів? Звичайно, ні. Адже талановитий американський актор завжди вмів привертати до себе увагу публіки.

Дитинство і сім'я Майкла Ангарано

Актор Майкл Ентоні Ангарано з'явився на світ 3 грудня 1987 року в найбільшому місті США - Нью-Йорку. Сім'я нашого сьогоднішнього героя була нерозривним чином пов'язана зі світом мистецтва. Батько і мати майбутнього актора володіли кількома театральними студіями в різних регіонах Америки, а тому мистецтво було важливою частиною життя Майка Ангарано вже з перших днів його життя.

Майкл Ангарано свої перші ролі в кіно зіграв ще в дитинстві Варто відзначити, що зніматися в кіно талановитий молодий хлопчина також почав дуже рано. Завдяки допомозі своїх батьків він часто отримував невеликі ролі в кінематографічних фільмах і телесеріалах. Так, в його фільмографії з'явилися проекти «Інший світ», «Як обертається світ», «Удавальник» і деякі інші.

Перші ролі і фільми Майкла Ангарано

З дванадцятирічного віку Майкл став отримувати і більші ролі в кіно. В даний період наш сьогоднішній герой зіграв головну роль в телевізійному серіалі «Секрети родини Арно». Крім того, трохи пізніше він також з'явився у фільмі «Музика серця», де виконав роль сина героїні Меріл Стріп.
Характерно, що для зйомок в названому фільмі Майк повинен був навчитися грати на скрипці. Що він успішно і зробив. В даний час цей інструмент є його постійним супутником життя. Однак захоплення музикою анітрохи не заважало його кінематографічної кар'єри. «Музика серця» - трейлер фільму з Майклом Ангарано Роботи молодого актора з плином років ставали все більш і більш масштабними. А він сам буквально ріс на очах. У тринадцять років Майкл Ангарано зіграв в картині «Майже знаменитий», яка згодом була удостоєна премії «Оскар» за кращий сценарій.
Слідом за цим у фільмографії актора з'явився серіал «Уїлл і Грейс», а також картина «Маленькі секрети». Таким чином, до моменту закінчення загальноосвітньої школи в кар'єрі молодого хлопця вже було чимало яскравих акторських робіт. Саме тому доленосне питання «Ким бути?» Для нашого сьогоднішнього героя фактично втрачав свою актуальність.

Кращі фільми з Майклом Ангарано

Доленосним у всіх сенсах для Майка Ангарано став 2005-й рік. У цей період на екрани вийшло відразу чотири фільми за участю молодого актора. Найбільш відомими серед них стали картини «Королі Догтауна», «Вищий пілотаж», а також драматична стрічка «Говори». Зйомки в останній з названих картин звели Майка з молодою актрисою Крістін Стюарт.
Незабаром між двома знаменитостями зав'язався роман, який, як це не парадоксально, отримав найбільшого розголосу вже після їх офіційного розриву. Причиною тому стала несподівано нахлинула популярність головної зірки вампірської саги «Сутінки». Після виходу на екрани цієї стрічки преса раптом згадала про Майка Ангарано, який моментально став ласим шматочком для всіх папараці Північної Америки. Його називали «першим хлопцем, з яким Крістін Стюард розбила серце». Однак така популярність, звичайно ж, не приносила Майку особливої ​​радості.Неприборкані джентльмени - трейлер фільму з Майклом Ангарано У якийсь момент все його кінематографічні успіхи стали раптом абсолютно не цікаві публіці, а сам актор перетворився для всіх просто в «колишнього хлопця Крістін Стюарт». І щось вдіяти з цим було досить складно. Виправити становище справ не змогли ні зйомки у відомому серіалі «24 години», ні робота в декількох незалежних стрічках. Лише тільки після зав'язався роману Крістін з Робертом Паттінсоном все знову раптом почали бачити в Майке Ангарано просто хорошого актора.
З цього моменту кар'єра нашого сьогоднішнього героя знову пішла в гору. В кінці 2000-х років він знявся в декількох відомих фільмах, серед яких виділяються американо-китайський проект «Заборонене царство», комедія «Неприборкані джентльмени», а також трилер «Червоний штат». У кожній з названих картин Майкл виконав головні ролі.

Майкл Ангарано в даний час

Після цього в кар'єрі актора було ще кілька примітних фільмів. Так, зокрема, популярні серед глядачів стали комедія «Мільйон для чайників», а також драматичний фільм «Учитель англійської» з Джуліаною Мур у головній ролі.

Майкл Ангарано і Крістен Стюарт З 2013-го року наш сьогоднішній герой успішно працює над серіалом «Вріж кому-небудь …», де виконує одну з провідних ролей. Крім того, достеменно відомо, що в даний момент Майкл Ангарано працює над новим блокбастером «Гнів», в рамках якого його партнером по знімальному майданчику повинен стати Джейсон Стетхем.

Особисте життя Майкла Ангарано

Крім скандальних відносин з Крістін Стюарт, які були вже описані вище, в житті нашого сьогоднішнього героя були і інші яскраві романи. Довгий час акторові приписували стосунки з якоюсь безіменній красунею, яку неодноразово помічали в компанії хлопця. Однак про подробиці даних відносин до цих пір нічого не відомо. Нагадуванням про них служать лише численні фото закоханих, що залишилися в колекціях американських папараці.
З 2012-го року в житті Майкла Ангарано є нова любов. Цього разу його коханої стала його нещодавня партнерка по фільму «Мільйон для чайників» - актриса і модель Джуно Темпл. Закохані всюди з'являються разом. Як можна судити, дані відносини тривають і донині.