Sharp випускає техніку з інтелектом

Anonim
Будь-яка людина мріє про "розумному своєму домі". Він міг би сам виконувати домашні справи замість господаря. І втілити бажання затятих супротивників прибирання незабаром має намір відома японська компанія Sharp.
Протягом 2013 року компанія розширить модельні лінії своєї побутової техніки саме за рахунок новітньої сучасної «розумної» продукції, яку виробник оснастить деякими елементами так званого штучного інтелекту.
При створенні новітніх «розумних» моделей холодильників, машин пральних, кондиціонерів буде використана дана технологія. Варто відзначити, що будь-яка техніка може з часом зламатися, в тому числі і Sharp, адже ніщо не вічне. Однак, ремонт холодильників та іншої техніки сьогодні виконують в основному справжні професіонали, тому в будь-якому випадку не варто переживати завчасно в подібній ситуації.

Sharp випускає техніку з інтелектом Перша революційна розробка компанії "Шарп" - автоматичний пилесос- новітній COCOROBO. Він вступив в країні Японія в продаж вже в червні 2013 року. Дана новинка може простежити за чистотою покриття підлоги в будинку площею до 63 «квадратів». Крім цього, цей пилосос відразу реагує саме на усні команди його власника, він може відповідати сам на них, давати деякі корисні поради по своєму застосуванню. Причому, апарат по голосу може аналізувати навіть настрій господаря. Залежно від настрою власника він вибудувати власну правильну лінію поведінки.
До кінця цього року самі розробники компанії "Шарп" хочуть застосувати унікальну технологію штучного інтелекту. При створенні сучасних моделей холодильників, машин пральних, кондиціонерів буде використана дана технологія.

Компанія випускає тільки «розумну» техніку Один з блогерів Твіттера Тагіров пише: «Sharp - надійна техніка».
На думку редакції, за допомогою "розумних" новинок виробник розраховує повністю завоювати серця потенційних клієнтів.