На «ВМУ» відбувся семінар по використанню нового обладнання

Anonim
На «ВМУ» пройшов навчальний семінар-практикум, який тривав 2 дні, по використанню і обслуговуванню сучасних насосних установок від фірми Sulzer.
Захід проходив за участю представників лідируючої компанії-постачальника, також був організований управлінням технічного постачання разом з відділом з підготовки кадрів для підприємств.
У семінарі взяли участь багато керівників і фахівці цехів і виробників обладнання, а також працівники відділення складних мінеральних добрив. Всі вони розкрили свої знання з теоретичних основ застосування установок, а також допомогли отримати всім бажаючим практичні навички з експлуатації та обслуговування насосних установок, таких як вакуумні безмасляні насоси.
- Навчання з обслуговування насосного обладнання виявилося дуже цікавим, - розповів учасник семінару, за сумісництвом начальник відділення ВАТ «Воскресенські мінеральні добрива» Володимир Анепкін. - Новітнє обладнання встановлено з усіма існуючими правилами, що дозволяє більш ефективно його використовувати. Грамотна і правильна експлуатація дозволяє забезпечувати стабільну і ефективну роботу насосного обладнання.
Устаткування для виробництва від швейцарської компанії Sulzer займає провідне місце за експлуатаційними показниками і по надійності.

Вакуумний насос дуже простий в експлуатації В останні роки вдосконалені вакуумні насоси прийшли на зміну габаритних енерговитратним пароежекторним насосів. Тепер насоси в цехах встановлені на системі упарки фосфорної кислоти, а в відділенні складних мінеральних добрив ведуться налагоджувальні роботи по початку виробництва нового добрива.