Мінпромторг дозволить Данафлекс-Нано купити обладнання без ПДВ

Anonim
"Данафлекс-Нано" можуть продати свої без ПДВ.
Міністерство промисловості і торгівлі Росії представило новий проект від уряду, за яким казанське ТОВ "Данафлекс-Нано" і компанія ВАТ "Роснано" буде випускати гнучку полімерну упаковку із застосуванням нанотехнологій. Також ТОВ отримає можливість купити для свого заводу імпортне обладнання без ПДВ, ніж вони заощадять 52,5 мільйона рублів. Документ оприлюднено на сайті Мінпромторгу.
"Конструктивні особливості цих установок дають можливість виробляти високобар'єрні плівки, які можна робити тільки на ручних екструдерах" - повідомив представник "Данафлекс-Нано".

Данафлекс-Нано ТОВ "Данафлекс-Нано" вирішило закупити соекструзионні установки для виробництва видувних плівок Varex від іноземної компанії Windmoller & Holscher. "Конструктивні особливості даних установок дозволяють виробляти високобар'єрні плівки, які неможливо провести на екструдерах вітчизняного виробництва", - йдеться в пояснювальній записці до проекту постанови.
Завод з виготовлення гнучкої упаковки почав свою роботу в Казані в 2011 році. Продукція цього підприємства - високобарьерних полімерна плівка і різні види пакувального матеріалу на основі плівки.
Редакція сайту "" бажає "Данафлекс-Нано" успішного виробництва.