У Башкирії молодим сім'ям виділять на житло понад 112 мільйонів рублів

Anonim
Молоді сім'ї в РБ, які потребують отриманні або поліпшення умов житла, зможуть отримати виплати на покупку житла. В цілому на ці цілі російський уряд направить 112,4 мільйона рублів. Обсяг фінансування складе більше 30 відсотків розрахункової вартості квартири для сімей, які не мають дітей, і більше 35 відсотків - для сімей, які мають 1-го і більше дітей.
Таким чином, молоді башкирські сім'ї, яким на перших порах доводиться знімати квартиру в Уфі, отримають високі шанси на придбання власного житла.Ці фінансові кошти видаються у відповідність з програмою «Забезпечення житлом молодих сімей», що є частиною загальноросійської спеціальної програми під назвою «Житло», розрахованої на 2011-2015 рр та підготовленої Міністерством будівництва Росії.
Часом сім'ям буває досить складно знайти квартиру для тимчасового проживання, особливо якщо у них є дитина. Здати квартиру в Уфі кожен господар вважає за краще надійним і добросовісним орендарям, які і заплатять вчасно, і дбайливо поставляться до житла. Власна квартира - найважливіша проблема для молодіжних сімей. Надання даних виплат молодіжним сім'ям відбувається за рахунок бюджетів областей РФ, місцевого фінансування та коштів державного бюджету. Кошти з федерального бюджету виплачуються як субсидії місцевим бюджетам для співфінансування витрат в рамках даної програми.

Новий житловий комплекс на вул. 8 березня, м Уфа Одночасно з Башкирією ці субсидії в сумі 3,5 мільярдів рублів розподілять на 74 регіону, обрані на конкурсній основі. Причому вартість 1-го кв метра житлової площі в Башкирії повинна скласти не вище 32525 рублів у 2-му кварталі. Дана вартість встановлена ​​Мінбудом Росії.
Нормативна ціна житлової площі застосовується для обчислення виплат громадянам, яким країна допомагає отримати квартири.
Редакція "" постійно з радістю переконується, що укази президента про поліпшення якості життя російського населення повсюдно успішно виконуються.