Кому вигідно енергозбереження

Anonim
Завдання економного витрати енергії стоять перед кожним.
Як стверджують фахівці компанії Строй Стандарт, енергозбереження на сьогоднішній момент - це завдання, яке стосується кожного, саме тому вона вирішується на рівні держави економічними і правовими методами. Енергозбереження починається з окремої квартири або багатоповерхового будинку, а також з підприємства, де працюють люди і в якому в обов'язковому порядку складається своя програма енергозбереження.

Про енергозбереження повинен думати кожен Енергозбереження забезпечують такі знайомі нам пристрої, як енергозберігаючі лампи або датчики руху. Останні використовуються при включенні і відключенні освітлення, допомагають економно витрачати воду, електрику, газ. Якщо їх буде використовувати кожна людина, ефективність енергозбереження помітно зросте.

Енергоаудит - процедура необхідна Підприємства, практикуючі енергозбереження та енергоефективність, можуть послужити зразком грамотно працює організації. Щоб це забезпечити в окремо взятій компанії, розробляється ряд технічних заходів, куди входить і енергоаудит. Після його проведення розробляється план по зниженню енерговитрат, а на об'єкт складається енергетичний паспорт, який передається замовнику на підприємстві або власнику житлового приміщення, якщо мова йде про багатоквартирні будинки. Зараз Енергопаспорта видається не тільки новим, недавно побудованих будівель, а й тим, які пройшли капремонт або реконструкцію.