Алісса Сазерленд - біографія, фото, особисте життя, чоловік, кращі фільми, зріст і вагу 2019

Anonim

Біографія Аліси Сазерленд

Алісса Сазерленд - австралійська топ-модель і актриса, відома глядачеві за такими рейтинговим кінопроектів, як трилер «Порочна пристрасть», історична драма «Вікінги», «Туман» ( «Туман») за Стівеном Кінгом.

Австралійська модель і актриса Алісса Сазерленд Сазерленд - яскравий представник категорії артистів, відправною точкою яких на великий екран став модельний бізнес. У їх числі, наприклад, Камерон Діаз, яка почала свій зоряний шлях з співпраці зі знаменитим нью-йоркським агентством Elite Model Management, або Брук Шилдс, яка знялася в провокаційній рекламі Calvin Klein Jeans зі слоганом «Між мною і моїми джинсами нічого немає».

На зйомках серіалу «Вікінги» Але, на відміну від багатьох моделей, що починали акторську кар'єру з низькобюджетних, знятих без належної проробки стрічок, Алісса дебютувала в кіноіндустрії відразу в картині найвищого рівня - «Диявол носить Prada».
Відзначимо, що Алісса Сазерленд НЕ родичка Дональду Сазерленду і його синові Киферу Сазерленду. Вони однофамільці.

Дитинство і модельна кар'єра

Майбутня супермодель і актриса з'явилася на світ 23 вересня 1982 року в австралійському місті Брісбен, столиці штату Квінсленд. Струнка блакитноока красуня з пронизливим поглядом і виграшним для подіумів зростанням в 180 сантиметрів зацікавила представників fashion-індустрії і змусила говорити про себе вже в підлітковому віці.

Алісса Сазерленд народилася в Австралії У 1997 році вона взяла участь в щорічному конкурсі з вибору моделей Girlfriend, проведеному косметичною компанією Bonne Belle, і перемогла. Ця перемога стала хорошим стартом її модельної кар'єри. Їй було запропоновано контракт з Vogue Australia, а її фото вперше прикрасило глянцю.

1997 рік: молода Алісса Сазерленд перемогла на конкурсі краси Потім дівчина переїхала в Нью-Йорк, де почала з'являтися в рекламі на телебаченні, брати участь в численних показах мод і фотосесіях для каталогів, рекламних брошур та інших видань найвідоміших модних брендів і знаменитих дизайнерів. Серед них були Garnier, Calvin Klein, Bulgari, Chanel, Ralph Lauren, Hugo Boss, John Frieda, Abercrombie & Fitch, Kerastase.

Алісса Сазерленд для Calvin Klein З нею співпрацювали провідні fashion-фотографи світу, включаючи Еллен фон Унверт, Брюса, Вебера, Стівена Мейзела і Герба Ритца. Результати її приголомшливих фотосесій з'являлися в вуличній рекламі, на транспорті, прикрашали обкладинки десятків журналів: Glamour, Vogue, Elle, Marie Claire, Harper's Bazaar і інших. Алісса Сазерленд. Backstage У 2007 році вона закріпила свій неймовірний успіх чуттєвим роликом з явним натяком на задоволення від сексу, де вона, сидячи в кабріолеті, поїдає шоколадний батончик Flake під час проливного дощу.

акторська кар'єра

Свою першу роль в кіно артистка зіграла в 2006 році, в комедійній драмі «Диявол носить Prada», де нехай їй і дісталася епізодична роль, зате пощастило попрацювати в кампанії таких кінозірок, як Меріл Стріп і Енн Хетеуей. Фільм мав грандіозний комерційний успіх - 300 мільйонів доларів при бюджеті в $ 35 млн., Що перевищило всі очікування творців

Алісса дебютувала в кіно в 2006 році В той же період вона знялася в стрічці «Вогненний день», показаної на Каннському кінофестивалі, двома роками пізніше - в 8-серійному телевізійному проекті з елементами містики «Безсмертний» з Миколою Костером-Вальдано, який розповідає про що отримав безсмертя нью-йоркському детективі. У 2009 році глядачі могли бачити актрису в малобюджетном фільмі жахів «Не дивись вгору», розповів про дивні події на знімальному майданчику, які поступово зводили героїв стрічки з розуму.

Алісса Сазерленд без макіяжу У 2011 році артистка ненадовго увійшла в акторський склад серіалу «Закон і порядок: Спеціальний корпус», в 2012-му - з'явилася в стрічці «Порочна пристрасть», де на одному знімальному майданчику з нею працювали Річард Гір, Сьюзен Сарандон, Тім Рот і Летиція Каста.

Кадр із серіалу «Вікінги» У 2013 році артистка підкорила серця Серіаломанія по всьому світу, втіливши в канадо-ірландської драмі «Вікінги» образ гордої і таємничої принцеси Аслауг, однією з дружин легендарного вождя північних племен Рагнара Лодброка (Тревіс Фіммел). Серіал про походи вікінгів, визнаний одним з кращих історичних проектів сучасності, був удостоєний премії «Еммі-2013», перевищив рейтинг «Ігри престолів» і в 2016 році був продовжений вже на п'ятий сезон.

«Вікінги» зробили Алісса Сазерленд світовою знаменитістю

Особисте життя Аліси Сазерленд

Сазерленд заміжня. Її обранцем став американський письменник і кінорежисер, відомий своїми веб-серіалами і рекламними роликами, - Лоуренс Шане. Він - її давній і вірний бойфренд; вони познайомилися в квітні 2006 року, катаючись на сноуборді в передмісті Нью-Йорка, а одружилися 5 лютого 2012 року. Церемонія їх одруження проходила на пляжі Natai Beach в Таїланді.

Алісса Сазерленд і її чоловік Лоуренс Шане Актриса із задоволенням займається дитиною своєї сестри, публікує його знімки в своєму Instagram, але не поспішає заводити власних дітей. В інтерв'ю вона повідомила: «Я не збираюся брехати, діти змушують мене нервувати».

Актриса побоюється дітей

Алісса Сазерленд зараз

У 2017 році шанувальники кіноактриси могли побачити її в продовженні культового телесеріалу «Вікінги». Актриса блискуче зіграла захоплюючу сцену сутички своєї героїні Аслауг з першою дружиною Рагнара, Лагерта (Кетрін Віннік), продемонструвала північну доблесть, властиву вікінгам гордість і безстрашність. Вона вірна до кінця основного поняттю кодексу честі свого народу - гідно жити і гідно померти. П'ятий сезон епічної історії запланований до показу в листопаді.

Алісса Сазерленд в ролі принцеси Аслауг Крім цього, талановита артистка з'явилася в екранізації повісті Стівена Кінга «Туман» ( «Туман»). Згідно з сюжетом невелике містечко спочатку наздоганяє страшний ураган, а потім його огортає непроглядна темрява, де мешкають дивні і зловісні істоти. Назріває паніка. Алісса грає одну з головних героїнь, Єву Каннінгем, турботливу і сувору матір, яка прагне вберегти свою доньку Алекс (Гас Берні) від нещасть і темних сил, здатних знищити всіх жителів міста.

Кадр із серіалу «Туман»