Canon представив нові компактні об'єктиви

Anonim
Як обіцяв виробник, об'єктиви його отримали вдосконалені функції автоматичного фокусування, вони допомагають ще точніше фокусуватися в процесі зйомки.
Так, вони підходять до нових камер серії EOS 650D, тому що оснащені новітніми кроковими двигунами серії STM. Саме кроковий електродвигун при зйомці рухомих об'єктів дозволяє зберегти досить швидку і безперервну фокусування. Тому всі відеоролики виглядають вельми чіткими і дуже плавними. Так, мінімальна фокусна відстань двох моделей EF-S 18-135mm f / 3.5-5.6 IS STM, серія EF 40mm f / 2.8 STM склало 0,39 м, а також 0,3 м відповідно.

Canon представив нові компактні об'єктиви А при фокусній відстані 18-135 міліметрів ця модель EF-S 18-135mm f / 3.5-5.6 IS STM - унікальний універсальний новий зум-об'єктив підходить для зйомки різних об'єктів - від портрета до пейзажу і сцен в русі.Інтелектуальний чотириступеневий оптичний стабілізатор чистого зображення, звичайно, гарантує якість зйомки при дуже тривалій витримці.
Також цей об'єктив може визначити, чи виконується звичайна, панорамна зйомки, відповідно вибираючи ідеальний режим стабілізації. І при відеозйомці автоматом включається динамічний стабілізатор зображення, який і усуває ефект тремтіння камери при русі оператора. Він допомагає отримати чітке стабільне зображення на самому записі.

Об'єктиви отримали вдосконалені функції автоматичного фокусування Один з блогерів Твіттера Віка пише: «Електромагнітне прецизионное управління дозволяє створити м'який ефект розмиття фону».
На думку редакції, асферична лінза пристрої з покриттям Super Spectra дає оптимальну якість зображення в центрі, на периферії. Це і забезпечує хороші кадри, що не залежать від об'єкта зйомки.