Crysis 3 підтримають завантажуються доповненнями

Anonim
Готується до виходу третя частина науково-фантастичної трилогії. Комп'ютерна гра Crysis була розроблена компанією Crytek, а її видавцем зголосилася стати Electronic Arts. Яскрава науково-фантастична трилогія, будучи шутером від першої особи, швидко завоювала серця геймерів. З деяких пір Криза з'явився в розділі Ігри для Андроїд. Фанати іграшки не тільки активно тиснуть кнопку «скачати безкоштовно», але і з нетерпінням чекають появи чергової частини.
Чекати залишилося зовсім недовго. Напередодні виходу Crysis 3 Crytek поділилася деякими планами щодо удосконалення гри. Генеральний директор Цеват Йерлі повідомив про те, що Crysis 3 буде підтримана завантажуються доповненнями, проте подробиць не озвучив.

Crysis «З одного боку, в Crysis все передбачувано, як завжди потрібно захищати Землю і людей від загибелі, з іншого, іграшка підтримує досить актуальну тему: падіння астероїда, який на ділі виявляється кораблем прибульців», - пише користувач соцмережі Твіттер.
Студія обіцяє уважно стежити за тим, як гра просувається на ринку, і вже на основі цього пропонувати DLC. Зараз Crysis 3 за кількістю попередніх замовлень обходить попередню частину на 35%. Мультиплеерная бета проекту завантажена три мільйони разів.
Редакція сайту зазначає, що вихід повної версії Crysis 3 повинен відбутися 21 лютого.