Як старіють вітчизняні зірки-ровесниці: з пластикою і без

Anonim
З тих пір як пластика особи стала доступна простим смертним, не вщухають суперечки про те, що краще для зрілих дам - ​​хірургічне омолодження і природне старіння. Прихильниці радикальних заходів вважають, що після певного віку зберегти красу безопераційним шляхом неможливо. Апологети природної краси стверджують, що є чимало інших способів виглядати молодше за свої роки, ну а коли косметологічні хитрощі вже не приховують ознак старіння, немає сенсу кроїти обличчя до невпізнання.
Ми в вирішили з'ясувати, на чиєму ж боці правда, і взяли фотографії зіркових ровесниць з різницею максимум на 2-3 роки, постаравшись підібрати кадри з мінімумом ретуші. Зліва жінки, які робили пластику і не приховують цього. Знаменитості справа принципово відмовляються від хірургічних втручань (хоча можуть вдаватися до послуг косметолога). Або, принаймні, стверджують, що відмовляються - знати напевно ми не можемо, але сподіваємося, що вони чесні з шанувальниками.

Роза Сябітова / Катерина Андрєєва

Телеведуча Роза Сябітова (1962 р.н.) визнається, що зробила близько восьми операцій після того як скинула 20 кілограм: підтягла верхні і нижні повіки, а також живіт і сідниці, зробила біоармування (безопераційна підтяжка обличчя), збільшила груди. Новинний диктор Катерина Андрєєва (1961 р.н.), її колега з Першого каналу, стверджує, що не робить пластику, замінюючи її нетрадиційними методами на кшталт голковколювання. І, звичайно, веде здоровий спосіб життя, займається йогою, п'є багато води і часто заходить до косметолога.

Роза Сябітова і Катерина Андрєєва, знайомі кожному телеглядачеві

Тетяна Васильєва / Ірина Муравйова

Контурна підтяжка обличчя - улюблена операція Тетяни Васильєвої (1947 г.р.). Також актриса робила Стек гілок ліфтинг, контурну пластику губ, «підточувала» підборіддя і вилиці, змінювала форму носа. «Жінка повинна в будь-якому віці стежити за собою», - вважає вона. Безперечно, жінка виглядає молодше за свої роки, але не можна забувати про ризик. Одного разу Тетяна лягла під скальпель застуджений і в результаті ледь не загинула на операційному столі. А ось актриса Ірина Муравйова (1949 р.н.) щодо пластики категорична: вона мріє зберегти натуральну красу. Це не означає, що вона не доглядає за собою; так, лікар актриси якось розповіла журналістам, що Ірина з крижаним спокоєм робить вельми хворобливу процедуру - акупунктуру. Також актриса Малого театру відмовилася від м'яса більше 20 років тому.

Актриси театру і кіно Тетяна Васильєва та Ірина Муравйова

Олена Проклова / Ірина Алфьорова

Навіть недосвідчений погляд розгледить на обличчі Олени Проклова (1953) сліди хірургічного втручання. «Я зробила блефаропластику, збільшила губи за допомогою ін'єкцій колагену, і залишилася в захваті», - чесно зізнається жінка. Уколи ботокса допомогли актрисі підняти лінію брів. Правда, зараз жінка вирішила зменшити обороти і зробити акцент на спорт і правильне харчування. А ось у Ірини Алфьорової (1951), визнаної красуні радянського кінематографа, ставлення до пластичної хірургії строго негативне: «Від пластики пропадає індивідуальність, залишається клон».

Олена Проклова і Ірина Алфьорова

Надія Бабкіна / Ірина Аллегрова

У якийсь момент народна артистка Надія Бабкіна (1950) так захопилася естетичної хірургією, що змінилася до невпізнання. А співачка Ірина Аллегрова (1952) заперечує, що робила будь-які операції на обличчі. Хоча віриться в це важко, але, за словами жінки, її моложавий зовнішній вигляд - результат походів в басейн і сауну і зусиль масажистів. Також співачка переконана, що всі негативні емоції рано чи пізно позначаться на обличчі, а тому намагається оточувати себе позитивом. Тим часом знайти фотографію Аллегрової в неформальній обстановці виявилося складніше, ніж ми думали - «шалена імператриця» ненавидить, коли її фотографують без вашого дозволу.

Надія Бабкіна та Ірина Аллегрова

Віра Алентова / Людмила Чурсіна

Віра Алентова (1942) - відмінний приклад того, як в гонитві за вислизає молодістю можна переборщити і зіпсувати природну красу. А тим часом їй довго вдавалося утримувати баланс і виглядати набагато молодше за свої роки. Взяти до прикладу драму «Заздрість богів» (2000). Хіба можна дати жінці на фото 57 років? Зараз же зовнішність актриси лише віддалено нагадує її «рідне» особа.

Кадр з фільму «Заздрість богів» Порівняти Алентову ми вирішили з актрисою Людмилою Чурсиній (1941), відомої противницею пластичної хірургії. Незважаючи на вік, жінка до сих пір знаходиться в прекрасній фізичній формі, але не ходить по салонах і фітнес-клубах. «Жінка повинна мати гарний вигляд але тягнути себе від голови до п'ят, зав'язувати бантиком і ставати Барбі в 60, 70, 80 років - мені здається, це дивно і безглуздо», - вважає Людмила.

Віра Алентова і Людмила Чурсіна

Едіта П'єха / Ада Роговцева

Едіта П'єха (1937) дотримується думки, що похід до пластичного хірурга схоже візиту до стоматолога. Не в тому сенсі, що робити пластику потрібно настільки ж часто, як перевіряти зуби на наявність карієсу, а в тому, що їх не треба афішувати. Відомо, що вона зробила три підтяжки (першу в 46), а в 60 вдалася до методу «опіку» особи - хімічного пілінгу за особливою рецептурою. А її однолітка, актриса Ада Роговцева, повідала журналістам, що із задоволенням зробила б пластику, але є два «але»: хворі нирки і боязнь залежності від подібних втручань.

Едіта П'єха та Ада Роговцева

Анастасія Вертинська / Ірина Мірошниченко

Ніжна краса Анастасії Вертинською (1944) напевно запала в душу кожному, хто дивився радянські «Червоні вітрила». Але в кінці 90-х вже немолода актриса зважилася на пластичну операцію за кордоном. Але після хірургічного втручання у неї почалися проблеми з мімікою. Приблизно в той же час Анастасія зробила блефаропластику (підтяжка повік) і втратила сво неповторний розріз очей. А ось актриса Ірина Мірошниченко (1942) ще в молодості вирішила, що буде старіти природно: «Хочу старіти разом зі своїм обличчям». В першу чергу через якогось дисонансу між зовнішнім і внутрішнім віком у багатьох дам, стане менше собі років за допомогою хірургів.

Анастасія Вертинська та Ірина Мірошниченко

Лариса Гузєєва / Надія Кадишева

У 2017 році беззмінний лідер ансамблю «Золоте кільце» Надія Кадишева (1959) заявила в програмі «Ти не повіриш», що жодного разу в житті не робила так званих «уколів краси», а на всі вмовляння на пластичні операції відмовляє. А її однолітка Лариса Гузєєва не шкодує грошей на красу. Найпомітнішою з її операцій стало видалення мішків під очима, які навіть під товстим шаром гриму проглядали крізь освітлення в студії «Давай одружимося».

Лариса Гузєєва і Надія Кадишева Раніше ми писали про російські зірки, які стали жертвами невдалої пластики.