Ганна Ісаєва - біографія балерини, фото, особисте життя, чоловік, зріст і вагу 2019

Anonim

Біографія Анни Ісаєвої

Ганна Ісаєва - російська балерина і актриса, відома в широких колах їй принесла одна з ключових ролей у фільмі Валерія Тодоровського «Великий».

На фото: Ганна Ісаєва

дитинство

Анна Юріївна Ісаєва народилася 23 вересня 1992 року в Москві.

Ганна Ісаєва в дитинстві У Ісаєвої є старша сестра. Балетом почала займатися ще в дошкільному віці, а згодом дівчина поступила в Московську державну академію хореографії (МГАХ).

Кар'єра

Після закінчення академії в 2011 році Анна танцювала в Кремлівському балеті і «Російському балеті імені Гордєєва. Разом з танцювальною трупою дівчина встигла не раз з'їздити на гастролі по російським і закордонним містам.

Ганна Ісаєва виступала в Кремлівському балеті і Російському балеті імені Гордєєва У 2014 році Ісаєву запросили на кастинг кінокартини режисера Валерія Тодоровського «Великий» про життя юних балерин. За словами Анни, кастинг тривав близько 9 місяців. Пізніше Ісаєва зізналася, що на пробах вона навчилася багато чому, і цей час запам'яталося їй не менше, ніж сам процес зйомок.

У Анни Ісаєвої - видатні балетні дані Зйомки фільму почалися в лютому 2015 року та продовжилися 80 днів в Москві, Мінську, Кіровську і на історичній сцені Великого театру. Анна зіграла ученицю хореографічної академії Карину Курникову, дівчину із забезпеченої сім'ї, яка з ранніх років ставить перед собою мету і твердо йде до неї. Вона - суперниця головної героїні Юлії Ольшанської (Маргарита Симонова). «Дивлячись на Карину, можна подумати, що вона дуже холодна. Насправді, в її серці палає полум'я пристрасті до своєї справи », - розповідає Ісаєва, яка з перших рядків сценарію зрозуміла, що вони з Кариною дуже близькі. Героїня Анни разом з Юлією проживають три віку, дорослішання, сварки, протистояння і труднощі освоєння професії. «Це не про інтриги, а про балет», - стверджує режисер. Сам Тодоровський відзначав, що у Ісаєвої видатні балетні дані і дуже шкодував, коли дізнався, що Анна вирішила не продовжувати балетну кар'єру. Ганна Ісаєва в картині «Великий» (трейлер) Колегами Анни по знімальному майданчику стали як професійні танцівники і гімнасти без акторського досвіду - Маргарита Симонова, Катерина Самуйліна, Анастасія Плотникова, Андрій Сорокін, так і професійні актори - Аліса Фрейндліх (в ролі суворої наставниці Галини Білецької), Валентина Теличкина (директор академії), Олександр Домогаров (колишній танцівник), Анастасія Прокоф'єва, Яна Сексте (учениці академії) та ін. Прем'єра фільму відбулася в березні 2017 року.

Кадр з фільму «Великий» Після виходу фільму Анна відкрила танцювальну студію «Будь крутішим», де зайнялася викладацькою діяльністю. Серед учнів Ісаєвої - і професійні танцівники, і бажаючі опанувати технікою балету і джаз-фанку, а також удосконалити розтяжку і гнучкість.

Після завершення кар'єри балерини Ганна Ісаєва викладає у власній танцювальній студії

Особисте життя Анни Ісаєвої

Балерина розповідає, що в роки навчання в МГАХ вся увага вона приділяла тільки роботі, і на романтичні захоплення у неї не залишалося часу і сил. Однак через пару років після закінчення академії дівчина зустріла свого принца на ім'я Єгор, за якого вийшла заміж у 2015 році.

Ганна Ісаєва з чоловіком Єгором У вільний час Анна захоплюється малюванням, подорожує, бере участь у модних показах і фотосесіях, відвідує виставки та театри.

Ганна Ісаєва зараз

Зараз Ісаєва продовжує займатися розвитком своєї студії і мріє знову знятися в кіно. У березні 2018 року на телеканалі «Росія-1» відбулася прем'єра телеверсії фільму «Великий», в яку увійшли урізані раніше 1,5 години матеріалу.