Світлана Бондарчук біографія, фото, особисте життя і її дочка 2019

Anonim

Біографія Світлани Бондарчук

Світлана Бондарчук - це нескінченно багатогранна особистість. За своє життя вона встигла домогтися успіху в модельному і видавничому бізнесі, а також реалізувати себе в якості актриси, редактора, телеведучої та організатора першокласних вечірок. Подібної працездатності можна тільки позаздрити. Особливо яскравими її творчі успіхи здаються в ламанні на той факт, що професійна кар'єра ніколи не заважала жінці влаштовувати свою личною життя і будувати звичайне сімейне щастя. Але не будемо викладати на стіл відразу всі карти …

Світлана Бондарчук в молодості була моделлю Отже, для тих, хто хоче дізнатися, як починалася кар'єра Світлани Бондарчук і які найважливіші етапи пройшла знаменитість на шляху до популярності і слави, ми дамо відповідь в рамках даного біографічного нарису.

Дитинство і юність Світлани Бондарчук

Світлана Бондарчук (колишнє прізвище - Рудська) з'явилася на світ в Москві.Її дитинство пройшло на центральних вулицях російської столиці в оточенні старовинних особняків і традиційної історичної забудови. Будинок, що належав її родині, розташовувався на Різдвяному бульварі, а тому із самого раннього років дівчина була оточена класичними представниками радянської інтелігенції. До даної категорії в одному зі своїх інтерв'ю, Світлана Бондарчук віднесла і своїх батьків. За її словами, вони обидва були випускниками Московського авіаційного інституту, а тому незвичайним чином поєднували в собі офіцерську стриманість і тонкий розум представників аристократії.
Незважаючи на подібне оточення, сама Світлана в ранньому віці була досить сором'язливим і замкнутою дитиною. Вона любила проводити час на заняттях з фехтування. І навіть домоглася певних успіхів на цій ниві, отримавши звання кандидата в майстри спорту.
У дитячі роки найближчою людиною для Світлани Рудська була її бабуся. Саме вона через якийсь час наполягла на тому, щоб внучка вирушила на модельний кастинг, який проводився в Москві однією з європейських компаній. Світлана Бондарчук про важливість гарної погоди На самому початку Світлана скептично поставилася до подібної ідеї. Вона соромилася своєї високої і худорлявої фігури, а також (як їй здавалося) непропорційно довгих ніг. При зростанні в 177 сантиметрів, дівчина важила лише 50 кілограмів. Однак багато в чому саме цей факт і визначив її успіх на конкурсі.
Перемагаючи збентеження, Світлана відправилася на кастинг, де справила хороше враження на журі і отримала запрошення взяти участь в конкурсі «Burda Moden». Даний огляд став справжнім зоряним часом для молодої соромливою красуні. Світлана Рудська виграла головний приз і отримала можливість реалізувати себе в модельному бізнесі.

Професійна кар'єра Світлани Бондарчук

Робота в якості моделі дозволила Світлані знайти необхідну впевненість в собі і повірити у власні сили. Протягом декількох років вона їздила по світу, беручи участь в різних модних показах, а також працюючи в якості фотомоделі з відомими фотографами.
Однак модельний етап в житті Світлани Бондарчук тривав відносно недовго. Досягнувши певної популярності в даній області, дівчина швидко перекваліфікувалася в телеведучу і тут же стала героїнею різних ток-шоу і глянцевих журналах. Популярність світської діви підігрівав і факт її заміжжя з відомим російським режисером Федором Бондарчуком, чиє прізвище вона незабаром взяла. Її нерідко називали зразком ідеального смаку, а вона сама, не приховуючи нічого, зізнавалася, що часто підбирає одяг для свого чоловіка Федора Бондарчука. В якійсь мірі подібні визнання визначили наступний поворот в її кар'єрі і забезпечили дівчину роботою на телеканалі «Домашній». Тут вона стала з'являтися в якості ведучої в програмах «Одягни свою подругу» і «Модна щеплення». Незабаром вона також з'явилася на телеканалі СТС в рамках проекту «Ти - супермодель», на якому постала спочатку в якості ведучої, а потім голови журі. Світлана Бондарчук в фотосесії Marie Claire 2012 На хвилі популярності Світлана Бондарчук зайняла пост головного редактора журналу «Hello!», В якому працює і понині. Два роки по тому, в 2008-му році, вона навіть зробила спробу створити власний проект - журнал Icons, розрахований на порівняно невелике коло читачів. У якийсь період видання набув певної популярності серед представників московської «тусовки», проте через економічну кризу журнал про розкіш і люксовому стилі довелося закрити.
Після цього протягом певного часу Світлана Бондарчук працювала в якості організатора закритих вечірок для «привілейованої публіки». Зокрема вельми популярні в певних колах стали її вечора в центрі сучасного мистецтва «Винзавод». Однак даний проект теж не проіснував дуже довго.
У 2007-му році Світлана Бондарчук знову виступила в якості моделі, ставши «обличчям» косметичного бренду «Оріфлейм». У 2013-му році вона знову постала в образі моделі, ставши центральним персонажем серії фотографій відомого дизайнера і художника Олександра Терехова.

Світлана Бондарчук зараз

Крім усього перерахованого за свою довгу кар'єру Світлана Бондарчук встигла приміряти на себе також і амплуа кіноактриси. Її дебютною роботою стала короткометражна стрічка «Сон в літній ранок», що побачила світ у 1989-му році. Її акторська робота була визнана цілком вдалою, однак наступний фільм за участю Світлани з'явився лише сімнадцять років по тому. Таким стала молодіжна картина «Жара», продюсером якої виступив чоловік актриси Федір Бондарчук.
У цьому фільмі Світу відзначилася тільки мигцем. Однак скуповуючи акторська біографія не завадила світської левиці отримати головну роль у фільмі Резо Гігінешвілі «Любов з акцентом». Фільм був представлений публіці в 2012-му році і зібрав у прокаті непогану касу.

Особисте життя Світлани Бондарчук

Зі своїм майбутнім чоловіком, Федором Бондарчуком, Світлана Рудська познайомилася ще в шістнадцятирічному віці, будучи ученицею старших класів. Вона прийшла в гості до подруги і застала там незнайомого парубка, який представився їй як Федір Бондарчук, шкільний знайомий господині квартири.

Подружжя Бондарчук Молоді люди з перших миттєвостей відчули симпатію. У той час Федір служив в армії, і дівчина часто відвідувала його в частині. Приблизно через рік після демобілізації майбутній актор зробив коханій пропозицію. Батьки жениха, Сергій Бондарчук і Ірина Скобцева, не схвалювали вибір сина, тому якийсь час пара жила у одного Федора Тиграна Кеосаяна. У цей час у них народився первісток - Сергій Федорович Бондарчук, повний тезка знаменитого дідуся. Офіційні відносини Світлана і Федір оформили вже після народження сина.

Світлана Бондарчук прожила в шлюбі з Федором рівно чверть століття У 2001 році Світлана Бондарчук народила дочку Варвару. Дівчинка з'явилася на світ раніше терміну, і незабаром медики діагностували у молодшій Бондарчук синдром Дауна. Навіть в цьому випадку Світлана дав собі раду перед проблемами: «Фантастичний, веселий і дуже улюблена дитина! .. Не любити її просто неможливо».

На фото: Варвара Бондарчук (ліворуч) з дружиною брата Тетяну Старший дитина пішла по стопах батька - він навчався на режисера в одному з театральних вузів США. В кінці 2012 року він одружився на Татіані Мамиашвили і зробив Світлану щасливою бабусею.

Світлана Бондарчук з чоловіком Федором Бондарчуком вже стали бабусею і дідусем У березні 2016 року Світлана Бондарчук оголосила на сторінках свого видання про розлучення з чоловіком. За заявою головного редактора, розставання відбулося мирно, за обопільною згодою: екс-подружжя залишилося друзями.