В Уфі почали асфальтувати дороги за новою технологією

Anonim
Для укладання дорожнього покриття тепер використовується геотекстильні сітка.
В Уфі на перетині пр. Салават Юлаєв і вул. Заки Валід поклали асфальт за допомогою геотекстильного сітки. Нова технологія дозволила завершити ремонт, розширивши один із з'їздів розв'язки. На черзі ще три з'їзди. Раніше укладання асфальту з використанням геотекстилю провели на мосту через р. Біла, на ділянці дороги Уфа-Аеропорт.

При ремонті уфимских доріг використовують геотекстиль Застосування геотекстильного сітки на дорогах, що несуть високе навантаження, покращує якість дорожнього полотна, підвищує його зсувостійкість, чинить опір утворенню тріщин, забезпечує стабільність і довговічність шару. Як правило, сітку кріплять на вирівнюючий асфальтовий шар, зверху укладається верхній шар товщиною 5 см. Виходить монолітне дорожнє полотно.
Дороги до сих пір залишаються однією з головних проблем Росії. Найпоширенішим на сьогоднішній момент є асфальтове покриття.Асфальтування - це створення якісних асфальтових покриттів на різних територіях: тротуарах, площах, дорогах. Сама асфальтування відноситься до спеціальних будівельних робіт, які спрямовані на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць і власне доріг на території країни. Сучасні технології дозволяють проводити асфальтування так, щоб кардинально змінити вигляд будь-якого міського, промислового або торгового об'єкта виключно в кращу сторону і зробити це на тривалий період часу.

Геотекстильні сітка «Добре для Уфи і те, що геотекстиль виробляється, в основному, в Башкирії», - зазначає один з блогерів.
Редакція «» рекомендує врахувати досвід асфальтування башкирських доріг і іншим регіонам Росії.