14 російських зірок, які стали мамами після 40

Anonim
Спори про ідеальний вік для народження дітей - тема вічна. Одні вважають, що краще «відстрілятися» в молодості, поки організм молодий, інші - що дитину потрібно народжувати після 30, коли у батьків є твердий грунт під ногами. Але героїні нашої вибірки пішли далі і стали мамами вже після сорока. Ще не так давно це здавалося чимось з ряду геть, але сучасна медицина дозволяє виношувати дитину і в такому віці. Так що, як вважаємо ми в, в 40 життя тільки починається.

Крістіна Орбакайте

Коли в 2005 році Крістіна Орбакайте вийшла заміж за Михайла Земцова, про дітей вона не думала: турбот вистачало з 14-річним Микитою Пресняковим і 8-річним Дені Байсаровим. Але час минав, сини підросли, і співачка стала розуміти, що їй чогось не вистачає. «Хоча мені було 40, варто було тільки побажати, і все вийшло», - стверджує Христина, в 2012 році народила доньку Клавдію (а для американських знайомих - Клаудіа).

Крістіна Орбакайте - народила в 40

Світлана Пермякова

Історія Світлани Пермякової нагадує мильну оперу. Мамою актриса захотіла стати років в 25, але ніяк не могла зустріти чоловіка, на якого можна було б покластися. У 35 вона познайомилася з директором арт-клубу Євгеном Бодровим і вийшла за нього заміж, але скороспішний шлюб тривав місяць. Весь цей час чоловік сидів удома, «зависав» в інтернеті і пив.

Світлана Пермякова - народила в 40 Потім Світлана через соцмережі познайомилася з Максимом Скрябіним - відповідальним хлопцем, який з радістю став директором актриси.Вони стали близькі, і, незважаючи на 19-річну різницю у віці, Світлана завагітніла від хлопця. Так в 40 років Пермякова стала мамою дочки Вари. З Максимом актриса довгий час складалася в дружніх відносинах, але в січні 2018 року зізналася, що хоче обвінчатися.

Марина Могилевська

Марина Могилевська стала мамою в 2011 році, в 41 рік. Ім'я батька дитини не афішувалося. Хоча малятко з'явилася на світ трохи раніше терміну, всі показники були в нормі - вага 3,5 кг, зріст 54 см. Як і мама, Марія - шатенка і левиця за знаком зодіаку. «Вчуся у неї м'якості і поступливості», - з любов'ю говорить актриса.

Марина Могилевська - народила в 41

Марина Зудіна

У квітні 2006 року акторська династія Табакових поповнилася новонародженою Марією Олегівною, донькою 71-річного Олега Табакова і 41-річної Марини Зудіної. З ранніх років дівчинка мріяла стати актрисою, як і її батьки і старший брат Павло.

Марина Зудіна - народила в 41

Ольга Дроздова

Ольга Дроздова і Дмитро Пєвцов, одна з найміцніших «акторських» пар, прожили в шлюбі 13 років, перш ніж доля винагородила їх очікування і в 2007 році послала їм сина Єлисея. Батьки хлопчика досі впевнені, що його народження було справжнім дивом, адже в якийсь момент вони зовсім зневірилися почути будинку дитячий сміх, махнули рукою на мрії, купили і облаштували квартиру для двох, не залишивши місця під дитячу. Так що новина про вагітність Ольги стала повною несподіванкою для обох. Дмитро згадував, що навіть розплакався від щастя, коли побачив результати тесту.

Ольга Дроздова - народила в 42

Марія Порошина

У 42 роки Марія Порошина народила четверту дитину - дочку Глафіру. Від цивільного чоловіка Іллі Древнова вона вже виховувала Аграфену і Серафиму, а від першого шлюбу з Гошею Куценко - дочку Поліну. А восени 2018 року актриса приголомшила шанувальників новиною - вона вагітна вп'яте, але не від Древнова. Поповзли чутки, що батьком дитини є партнер Порошиной по театральній сцені Ярослав Бойко. Марія спростувала цю інформацію, але ім'я справжнього батька оприлюднювати не стала.

Марія Порошина - народила 42

Вікторія Макарська

Вікторія та Антон Макарські 13 років мріяли про дитину, але безуспішно. Нарешті в 38 Вікторія стала мамою довгоочікуваної дочки Маші, а 4 роки по тому в родині з'явився син Іван. Своїх діток співачка називає «намоленими» і визнається, що до 50 хоче зважитися на ще одну вагітність.

Вікторія Макарська - народила в 42

Анна Банщикова

Зірка серіалу «Шукач» Анна Банщикова - багатодітна мама. У 2017 році до синів Міші (2007) і Саші (2009) додалася дочка Маша. Народжувати актриса не боялася: «Якщо Господь послав мені малюка, які тут можуть бути сумніви?». Старші діти поступили як справжні чоловіки і в міру сил допомогли мамі, так що вона могла не турбуватися за свій робочий графік.

Анна Банщикова - народила в 42

Евеліна Бледанс

Сема, як ласкаво називає сина Евеліна Бледанс, з'явився на світ 1 квітня 2012 року, а через 4 дня його мамі виповнилося 43. Малюкові діагностували синдром Дауна. Батько хлопчика - продюсер Олександр Сьомін, з яким актриса вже не живе. Народження «особливого» дитини підштовхнуло Евеліну до допомоги батькам, які опинилися в такій же ситуації.

Евеліна Бледанс - народила в 43 У Сьоми з'явився свій сайт, де подружжя викладали тематичні семінари по вихованню «сонячних» дітей, також хлопчикові завели сторінки в інстаграме і твіттері. Головний посил, який Евеліна намагається донести до оточуючих, - народження дитини з синдромом Дауна не так страшно, як це може здатися з боку.

Ольга Кабо

У 2009 році Ольга Кабо вийшла заміж за бізнесмена Миколи Разгуляєва, а три роки по тому на світ з'явився їхній спільний син Вітя. Це друга дитина Ольги - у неї є дочка Таня (1998 р.н.) від бізнесмена Едуарда Василишина. Але перший досвід вже призабули, тому 44-річна мама проходила через дорослішання малюка немов у перший раз.Як зізнавалася актриса, син зблизив сім'ю - тепер вони з чоловіком намагаються залишати весь негатив за межами будинку.

Ольга Кабо - народила в 44

Євгенія Добровольська

Четверта дитина (і перша дочка) дався актрисі Євгенії Добровольської, на той момент 44-річної, важко. Останні місяці перед пологами вона з трудом могла встати, боялася зайвий раз поворухнутися. «Кажуть, що пологи омолоджують. Нісенітниця! Це найпотужніший стрес для організму », - вважає Євгенія. Під час вагітності вона набрала вагу, через що у неї відбулося зміщення хребців. У що з'явилася на світло малятка Насті теж були проблеми з хребтом. На щастя, поруч з Добровольської був люблячий чоловік, який розділив з новоспеченої мамою всі труднощі, знайшов для Насті відмінного масажиста, який заодно поправив і здоров'я Євгенії.

Євгенія Добровольська - народила в 44

Інга Оболдіна

У березні 2013 року вперше стала мамою актриса Інга Оболдіна. У 44-річної жінки народилася дочка, яку назвали Клавдією. Звичайно, визнавалася Інга, їй було страшно - близькі лякали історіями про наслідки вагітності в такому пізньому віці. Але актриса пішла на ризик, і не дарма - дівчинка народилася здоровою і, за словами актриси, повністю перевернула її життя. Цікаво, що про вагітність Інга дізналася незабаром після укладення контракту на зйомки в серіалі «Мама-детектив», а закінчила зніматися за 3 тижні до пологів.

Інга Оболдіна - народила в 44

Лера Кудрявцева

Ім'я Лєри Кудрявцевої не сходило зі сторінок преси весь 2018 рік. Консервативна публіка була в шоці: мало того що телеведуча вже кілька років щаслива заміжня за хокеїстом Ігорем Макаровим, який трохи старший за неї сина від першого шлюбу, так ще й завагітніла в 46 років. Ось вже де був простір для жовчних коментарів заздрісників. Але, не звертаючи уваги на образи, в серпні Лера стала мамою малятка Марії, швидко прийшла в форму і знову вийшла в світ.

Лера Кудрявцева - народила в 47

Анастасія Заворотнюк

У 47-річної актриси Анастасії Заворотнюк в кінці 2018 року народився третій дитина - дочка Мила. У жінки вже були дорослі діти: дочка Анна і син Майкл. Однак це її перша спільна дитина з фігуристом Петром Чернишовим. До народження малятка подружжя були одружені 10 років і не могли зважитися на дитину через занятности обох. Анастасія зважилася на треті пологи, подивившись льодовий спектакль «Руслан і Людмила» з Петром в головній ролі. В одному з епізодів на сцену виходила маленька дочка Тетяни Навки. «… чарівний дитина з величезними синіми очима, косичками. І в це момент мене раптом накрило абсолютне розуміння, що я більше не можу без такої ж маленької дівчинки », - згадувала Анастасія. Актриса народжувала сама, без допомоги сурогатної матері, в елітній клініці Підмосков'я. Ну а якщо ви в принципі не бачите себе в ролі матері, ні в 20, ні в 40, не турбуйтеся - ви не самотні. Пропонуємо вам дізнатися, хто з великих жінок радянської епохи погодився б з вашою точкою зору.