Названі найпопулярніші марки басейнів в Росії

Anonim
Організувати на дачі басейн тепер нескладно, особливо якщо знати, куди звертатися.
Раніше басейн для багатьох був справою непідйомною. Щоб організувати його на власній дачі, потрібні були чималі фінансові вкладення. Але зараз час змінився. З'явилися басейни абсолютно різних видів, а також фірми-виробники, які до тонкощів вивчили особливості їх створення і установки. У світі на даний момент можна нарахувати близько трьох десятків великих компаній, спеціалізацією яких є як раз виробництво басейну. Такі організації є і на території Росії.

Найпопулярніший басейн Intex Будь-який бажаючий, хто хоче організувати басейн на території заміського будинку, на дачній ділянці, повинен сам вирішити, чи буде він купувати стандартне споруда або ж краще зробити модель під власні потреби за індивідуальним замовленням. В останньому випадку в конструкції басейну будуть враховані всі побажання замовника. Дуже часто басейни або фірми, які займаються відповідними послугами з продажу та встановлення домашніх басейнів, користувачі шукають в Інтернеті. Видання «Біржовий лідер» недавно з'ясувала, які саме марки басейнів були визнані в минулому місяці самими затребуваними. На першому місці опинилася компанія Intex. Пошукова система «Яндекс» виявила 8901 запит щодо продукції цієї марки. За ним з показником 2509 розташувалася компанія Bestway, третє місце - у Azuro - 740 запитів.

Басейн Bestway Організовуючи басейн у себе в будинку або на дачі, потрібно не забути про те, що він вимагає постійного обслуговування. Наприклад, знадобиться регулярне очищення води. З цією метою існує таке пристосування, як фільтрувальна установка для басейну. Вона дозволить в будь-який час насолоджуватися купанням в чистій воді.

Басейн Azuro «Встановив басейн на дачі - і не пошкодував. А вже як діти раді! »- пише користувач Інтернету Pavel.
Редакція «» радить подумати про установку басейну на власній дачі. Тим більше, що літо вже близько.