У Красноярську відбувся креативний свято «Осінній коктейль»

Anonim
У центрі Красноярської агломерації, разом з традиційним осіннім продуктовим базаром, пройшов фестиваль дизайну, творення, музики. Для зручності організації заходу в місті частина проспекту Миру перетворили на пішохідну зону, де розмістилися намети підприємств громадського харчування, об'єднані лейтмотивом "Осінній ресторанний дворик", творчі майданчики, розважальні комплекси. На головній сцені святкового заходу для городян і гостей група "Мейнстрім бенд" представила яскраву програму з популярних естрадних композицій, виступали переможці дитячого джазового конкурсу.
Креативні ідеї, оригінальні і нестандартні рішення здатні зробити бізнес успішним і надприбутковим, незвичайні підходи в оформленні дизайну інтер'єру будинку - створити неповторну атмосферу затишку, ексклюзивні послуги або унікальні товари - приємно дивувати, захоплювати і радувати.

У Красноярську пройшов фестиваль «Осінній коктейль» На святі працювала "Майстерня чудес", де творча команда креативників робила дітлахам аквагрим. Члени арт-студії пояснювали, що вони впевнені - кожна людина знає свої недоліки, але вони прагнуть розглядати і підкреслити, навпаки, виключно гідності. На майданчиках фестивалю читали вірші, свої вміння демонстрували учні музичних і художніх шкіл. Поруч з ними всі бажаючі брали участь у грі "Дізнайся своє місто", що пропонує розгадати зашифровані певним чином міські об'єкти і місця.

На фестивалі працювали виставки декоративно-прикладного мистецтва Багатьох жителів зацікавили експозиції декоративно-прикладного мистецтва і майстер-класи з плетіння оберегів.
Редакція може доповнити, що осіннє свято відрізнявся не тільки різноманітністю креативних ідей, а й великою кількістю продукції на продовольчому ринку. Фермерські господарства та сільгосппідприємства з 10 районів краю пропонували публіці ягоди, гриби, мед, м'ясо, молоко і багато іншого, причому за зниженими цінами.