Російські інженери створили оригінальний велосипед з мотором

Anonim
Презентація новинки, яка дасть початок нової серії, відбулася в червні поточного року. Днями велосипед Енергобуд надійшов у вільний продаж. Головним завданням російських фахівців була розробка техніки, яка б не викидала в атмосферу шкідливі речовини, і вони поставленої мети досягли.
Велосипед був створений в компанії Енергобуд, тому з назвою техніки питань не виникло. Велосипед Енергобуд покладе початок випуску нової серії сучасних засобів пересування, які в майбутньому будуть незамінні в межах міста. Енергобуд обладнаний електродвигуном на базі паливних елементів. Незважаючи на компактний розмір, велосипед має величезний потенціал, особливо в наш час, коли більшість людей прагнуть здобувати якісну та екологічно чисту продукцію.

Енергобуд - Великою перевагою Енергостріма є його безшумність, - пише один з мешканців Твіттера.
Низький показник гучності Енергостріма був відзначений ще під час презентації. Саме він дозволяє пересуватися по дорозі, практично, непомітно. Вага велосипеда становить 20 кілограмів, а швидкість транспортний засіб може розвинути досить пристойну - до 40 км / ч., При цьому запас ходу складає 100 кілометрів.
Редакція сайту зазначає, що зараз розробкою екологічно чистих доступних транспортних засобів займаються багато закордонні компанії.