Вчені придумали «здоровий» шоколад

Anonim
Британські фахівці повідомили новина, після якої у ласунів стало радісно на душі. Тепер шоколад можна буде їсти без побоювань придбати зайві кілограми. Вчені британського Уорікського університету змогли знизити кількість жиру в шоколаді наполовину.
Сировина для харчової промисловості, яке успішно використовується в якості добавок, стане вдалим доповненням і додасть винаходу ніжний фруктовий смак. Вся справа в тому, що фахівці додали в молочний, темний і білий шоколад фруктові соки. Емульсія Пікерінга замінила жир з молока і какао-масла. Чи не сподобатися це може тільки тим любителям шоколаду, яким не до душі апельсиновий і журавлинний соки.
- Шоколад з фруктовим соком нітрохи не втратив свій традиційний вигляд і навіть придбав гідність. Плитки тепер не будуть покриватися білим нальотом, - пише одна з мешканок Твіттера.

Дієтичний шоколад став реальністю Британські вчені запевняють, що гладкість, блиск і ніжна консистенція залишаться в шоколаді на належному рівні. Він як і раніше буде танути в роті, приносячи багато радості і користі. Адже ні для кого не секрет, що шоколад містить флаваноли, що поліпшують кровообіг.
Редакція сайту бажає своїм читачам приємного апетиту.