Розробники повідомили дату початку продажів Star Wars 1313

Anonim
Екшн за мотивами знаменитих «Зоряних воєн» був анонсований влітку минулого року. Віртуальні ігри є невід'ємною частиною сучасного життя. Різноманіття їх різновидів дозволяє підібрати іграшку в залежності від статі, віку і смакових уподобань. Мафія Онлайн, наприклад, припаде до душі багатьом, адже вона не тільки прикрасить дозвілля, але розвине логічні здібності, уважність і швидкість реакції.
Віртуальна гра зовсім іншого типу під назвою Star Wars 1313, безсумнівно, відноситься до числа тих, в яких успіх і перемога залежать від швидкості реакції і здатності гравця швидко приймати тактичні рішення.Екшен розповідає історію, що сталася на планеті Корусант. Дія розгортається на 1313 підземному рівні у величезних катакомбах.

Star Wars 1313 «Ті, хто чекає від Star Wars 1313 світлових мечів і магії, сильно розчарується. Цього розробники не передбачили. Вижити в складному світі підземель допоможуть новомодні гаджети, бластер і хитрість », - пише користувач соцмережі Твіттер.
Орієнтовна дата релізу гри була оголошена німецьким підрозділом Sony Computer Entertainment. Компанія також повідомила, що Star Wars 1313 вийде відразу на ПК і на PS3. Старт продажів гри намічений на другу половину 2013 року. У проекті використовується остання версія движка Unreal Engine, тому геймери сподіваються на те, що сучасна картинка і віртуальні ефекти голлівудського рівня будуть забезпечені на сто відсотків.
Редакція сайту зазначає, що розробкою Star Wars 1313 займається LucasArts в співдружності з декількома студіями Lucasfilm.