Ванесса Вільямс (Vanessa Williams) біографія, фото, зріст і вагу, особисте життя і її діти 2019

Anonim

Біографія Ванесси Вільямс

Ванесса Вільямс (повне ім'я Ванесса Лінн Вільямс) - це абсолютно особлива жінка, що зуміла довести свою спроможність відразу в декількох галузях. Вона стала успішною моделлю, відомою актрисою і прекрасної співачкою, яка може похвалитися величезною кількістю найрізноманітніших досягнень. Многранность її таланту вражає. Хіба це не привід поговорити про цю темношкірої красуні трохи детальніше?

Дитинство і сім'я Ванесси Вільямс: перемоги і скандали

Ванесса Лінн Вільямс з'явилася на світ в містечку Таррітаун (штат Нью-Йорк) 18 березня 1963 року. Її сім'я жила досить бідно за американськими мірками. Однак, незважаючи на це, завжди відрізнялася великою кількістю позитивних рис. Так, зокрема, мама нашої сьогоднішньої героїні завжди приділяла особливу увагу музичного виховання дочки. Будучи викладачкою в одній з музичних шкіл, жінка зуміла визначити Ванессу відразу в дві навчальні групи, де майбутня знаменитість згодом вчилася грати на фортепіано і валторні.

Ванесса Вільямс в молодості Деякий час по тому до списку захоплень нашої сьогоднішньої героїні додалася також ще і пристрасна любов до співу. Дівчина мала прекрасним вокалом, а тому з самого дитинства точно знала, що одного разу стане відомою і популярною співачкою. Ведена мрією, в 1981-му році Ванесса Вільямс вступив до університету театрального мистецтва, де згодом два роки навчалася естрадному майстерності. Варто відзначити, що тут наша сьогоднішня героїня завжди була в числі кращих, проте, незважаючи на це, довчитися в даному ВУЗі вона змогла не одразу.
Причиною відходу з університету стала відсутність необхідних грошей. Намагаючись трохи підзаробити, Ванесса стала підробляти моделлю і вже дуже скоро виявилася на конкурсі «Міс Нью-Йорк». Виступ на даному огляді моделей виявилося для майбутньої знаменитості надзвичайно вдалим. Вона виграла головний приз, а разом з ним і право представити своє місто на конкурсі «Міс Америка». Від подібної можливості відмовитися було просто неможливо.

Ванесса Вільямс на конкурсах краси

У підсумку виступу на проекті «Міс Америка» знову стало переможним для нашої сьогоднішньої героїні.Ванесса виграла титул головної красуні країни, ставши, таким чином, першою афроамериканкою, що зуміла завоювати таку престижну корону. Ванесса Вільямс на конкурсі краси Після участі в конкурсі дівчина стала справжньою зіркою в США. Її запрошували на всілякі шоу, її інтерв'ю стали з'являтися у всіх найбільших журналах Америки. Однак ідилія тривала зовсім недовго. Уже кілька місяців по тому журнал Penthouse опублікував еротичні фотографії новоспеченої зірки в одному зі своїх номерів. Дані фото були зроблені до участі в конкурсі, проте даний факт послужив причиною для грандіозного скандалу. Особливо пікантним резонансний інцидент зробило ту обставину, що всі фото ставилися до лесбійської тематики.
Після епізоду з публікацією знімків Ванесса Вільямс була змушена відмовитися від титулу «Міс Америка» і повернути діамантову корону.

Ванесса Вільямс - співачка

Після того як скандал навколо еротичних фото моделі кілька вщух, дівчина стала серйозно займатися розвитком своєї музичної кар'єри. У 1988-му році вона випустила свій дебютний альбом «The Right Stuff», який вже скоро став золотим. Дана платівка була тричі номінована на премію Греммі, а її головні композиції «He's Got the Look» і «Dreamin» стали постійними учасниками різноманітних хіт-парадів і рейтингів. Ванесса Вільямс - He's Got The Look Однак цей успіх був сущою дрібницею в порівнянні з успіхом другого альбому співачки - «The Comfort Zone». Сингл «Running Back to You» зайняв перше місце в хіт-параді Hot R & B / Hip-Hop Songs, а також дістався до десятки кращих в списку Billboard Hot 100. Другий сингл з альбому - композиція «The Comfort Zone» - і зовсім зумів піднятися на другу сходинку цього престижного рейтингу. В результаті яскраві сингли принесли платівці небувалий успіх, зробивши її тричі платинової.
З цього моменту Ванесса Вільямс могла відчувати себе справжньою зіркою американської сцени. Вона стала часто гастролювати по різних регіонах Північної Америки. Деякий час по тому її концерти пройшли також і в деяких містах Європи.

Ванесса Вільямс в кіно, фільмографія

Паралельно з вибудовуванням своєї музичної кар'єри Ванесса Вільямс знімалася в різних кіно- і телепроектах. Спочатку в її фільмографії з'являлися лише тільки епізодичні ролі, однак згодом формат акторських робіт актриси став плавно зростати. У 1995-му році актриса знялася разом з Міккі Рурком в культовій картині «Харлей Девідсон і ковбой Мальборо», а вже в наступному році зіграла в парі з Брук Шилдс в стрічці «Ніщо не вічне».

Ванесса Вільямс з дітьми У 1996-му році Ванесса Вільямс знялася разом з Арнольдом Шварценеггером у популярному бойовику «Стиратель», який на довгі роки став її візитною карткою в світі кіно. Даний фільм приніс актрисі великий успіх. А разом з ним і творче задоволення. Вся справа в тому, що в рамках даної стрічки Ванесса зуміла вперше поєднати акторську і музичну творчість, зігравши одну з провідних ролей і виконавши заголовну пісню кінокартини.
Згодом наша сьогоднішня героїня досить-таки часто записувала композиції для фільмів. Найбільш успішною в цьому плані стала композиція «Colors of the Wind», записана для мультика «Покахонтас». Дана пісня принесла Ванессі премію «Оскар», «Золотий глобус» і «Греммі».

Ванесса Вільямс в даний час

Згодом в кар'єрі талановитої американки було безліч чудових пісень і яскравих фільмів. Серед найбільш відомих екранних робіт останнього часу варто відзначити телепроекти «Поганенька Бетті», «Відчайдушні домогосподарки», «Парк авеню, 666», «Ханна Монтана». Крім того, в 2013-му році Ванесса виконала одну з головних ролей в драмі «Сімейний консультант». В цей же період на прилавках США з'явився її дев'ятий за рахунком альбом - «TBA». Наскільки успішною виявиться платівка покаже час.

Особисте життя Ванесси Вільямс

У житті Ванесси було два шлюби.Зі своїм першим чоловіком - менеджером Рамоном Херві - дівчина прожила десять років. За цей час на світ з'явилися їх троє спільних дітей.
У 1999-му році Ванесса Вільямс зважилася вдруге зв'язати себе узами шлюбу. Цього разу її обранцем став баскетболіст Рік Фокс, від якого дуже скоро актриса народила дочку Сашу. Однак після цього їх подружній союз проіснував лише чотири роки. У 2004-му в ЗМІ з'явилися скандальні знімки, на яких спортсмен був зображений з іншою дівчиною. Після цього Ванесса подала на розлучення.