Посуд luminarc: комфорт і елегантність в одній склянці

Anonim
Бездоганна по дизайну і надійна в експлуатації посуд зі знаменитим логотипом «Luminarc» здобула собі вірних шанувальників у всьому світі. Різноманітність асортименту зробило її однаково доречною і в домашніх господарствах, і в кафе, і в ресторанах. Страви і тарілки класичного дизайну елегантно виглядають на крохмальних скатертинах престижного закладу, а такі ж тарілки, але оформлені з натяком на домашній затишок, роблять ще більш апетитним домашній обід в колі сім'ї.

Дуже елегантна посуд luminarc Міцний матеріал забезпечує фантастичну довговічність продукції luminarc і можливість використання посудомийної машини, що обіцяє бажаний комфорт і економію часу. Доступна ціна посуду цієї марки забезпечила їй особливе місце серед товарів такого класу і поставила Люмінарк поза якої б то не було конкуренції.
Фірма знаменита не тільки багатством асортименту, а й значними удароміцними властивостями своєї продукції. Антивандальні склянки luminarc широко використовуються не тільки в побуті, але і в барах, а з відповідному оформленням доречні і в дитячих садах, школах і піонерських таборах. На сайті dostavka-luminarc.ru представлена ​​вся посуд популярного французького бренду - від склянок і тарілок до чайних сервізів і витончених вазочок.

Полуда Люмінарк веселих кольорів створить радісний настрій за столом Тут в зручному режимі можна підібрати будь-яку необхідну посуд від улюбленого виробника в будь-яких кількостях, сортуючи за ціною і / або по категорії, і швидко оформити замовлення декількома кліками. Доставка здійснюється як по Москві, так і по всіх регіонах Російської Федерації, а оплата приймається в будь-якій зручній формі.