Американські вчені знайшли простий засіб від геморою

Anonim
Їм стало поширене у всьому світі рослина-бур'ян. На сьогоднішній день ефективне лікування внутрішнього геморою успішно здійснюється професіоналами. Безмежні можливості Інтернету дозволяють знайти фахівців і записатися на приймемо онлайн.
Американські вчені на чолі з доктором Джозефом Стеном з'ясували, що звичайна звездчатка, яка вважається бур'яном і росте в багатьох країнах, може стати відмінним засобом для профілактики і лікування неприємного захворювання. Стен вважає, що звездчатку звинувачують незаслужено, так як вона не тільки поживна і смачна, але і володіє хорошим терапевтичним якістю.

Не поспішайте позбуватися від звездчатки «Звездчатка давно відома як ефективний засіб від ран і опіків, для цього в усі часи робилися спеціальні припарки з цієї рослини, в народі його ще називають мокрицею», - пише користувач соцмережі ВКонтакте.
Вченим вдалося отримати екстракт рослини і перевірити його властивості на групі добровольців, кількість яких склала 75 осіб. Двотижнева терапія привела до того, що у 68 з них було зафіксовано лікування геморою.
Редакція сайту радить своїм читачам при перших ознаках захворювання звертатися до фахівців і не відчувати на собі самостійно різні методики.