BMW Group Russia внесла ряд удосконалень в автомобілі і комплектації для Росії

Anonim
Зміни в обробці, в приводах, у двигунах зроблені в автомобілях BMW 1, BMW 3, BMW 5, BMW 6 і BMW X1. Головну увагу направлено було на більшу доступність опцій, від яких залежить безпека і комфорт водіння машини.
У модельному ряду BMW 1 тепер з'явилася нова модель BMW 116i Sport Line Edition за 1 111 111 руб. Ця версія включає 8-ступінчасту автоматична коробку передач, шкіряний мультифункціональний кермо, біксенонові фари, обігрівом і червоною прострочкою, передні сидіння з підігрівом і з контрастною прострочкою, задній парктронік і литі легкосплавні диски. Сервісні служби ремонту не відстають від вироблених змін і пропонують послуги з ремонту автомобілів BMW всіх модифікацій, а також автомобілів і інших брендів. Зокрема, каталізатори Suzuki Grand Vitara і каталізатори для інших авто замінюються на новітні за вибором.
У автомобілів BMW 3 Седан, що випускаються в Калінінграді, з'явилася нова модель BMW 320d xDrive Modern, що надає великий вибір дисків, типів оббивки сидінь і салону і декоративних вставок. Покупцям, які вибирають спортивну BMW 3 Гран Туризмо, пропонується тепер інтелектуальні повнопривідні автомобілі BMW 320i xDrive (з вартістю 1 670 000 руб.), BMW 328i xDrive (з ціною 2 130 000 руб.), BMW 320d xDrive (за ціною 1 730 000 руб .) і BMW 335i xDrive (за ціною 2 380 000 руб.).

BMW 320d xDrive Modern Автомобіль BMW 5 Седан отримав новий стильний інтер'єр і екстер'єр. Зміни торкнулися і самих двигунів.Зараз клієнтам надаються новітні системи допомоги автомобілістів і опція «Комфортний доступ», що дозволяє як відкрити багажник легким рухом ноги, так і закрити його таким же чином. Крім цього, модельний ряд авторинку Росії поповнився новою ексклюзивною моделлю BMW 528i xDrive M Sport. Модель BMW 5 Седан також отримала нові модифікації з опциональнимі дизайнами Modern і Luxury. Тепер BMW 5 Седан оснащені адаптивними фарами на світлодіодах і світлодіодними протитуманними фарами. Автомобілі BMW 528i xDrive Luxury і BMW 530d xDrive Luxury оснащені сенсорним контролером iDrive, який є частиною навігації BMW Professional. Ця навігаційна система пропонується в якості опціонального оснащення для всіх моделей BMW 5.
Редакція "" вважає, що нові зміни по праву оцінять російські автолюбителі.