Позбавляти дитину батька? | Форум

Anonim
Розлучилася з коханим чоловіком, тому що, крім пристрасті нас нічого не пов'язує, від життя хочемо різного, погляди на багато теж, накопичилося багато взаємних докорів.Загалом, він вважає, що у мене дуже багато вимог, а я вважаю, що він просто не хоче серйозних стосунків (він в 40 років жодного разу не був одружений, між іншим).
Через тиждень після розставання я дізналася, що вагітна. Повідомила йому, у відповідь «От чорт». Через три дні зустрілися, а він як ні в чому не бувало, я приготувала вечерю, секс, а він втомився … Все-таки вивела його на розмову, мені у відповідь: «Не май мені мозок завчасно, спочатку УЗД, потім поговоримо ». Я йому пропонувала два варіанти: розписуємося або аборт. Він видавив з себе, що згоден розписатися, але це майже під тортурами.
Але тут я дізналася, що він зі своєю колишньою і їх спільною дитиною їдуть на дачу, природно, розпсихувався, а мені у відповідь: «Я їду і крапка». Зробила УЗД, скинула йому, нуль реакції. Подзвонила - немає часу на цьому тижні. Я в сльози, тому що зрозуміло, чим це обернеться, що разом він бути не хоче. Плюс ще дізналася, що часу до нього дохрена, тому що малознайомим людям в результаті допомагав з переїздом. У сухому підсумку я в сльозах, соплях, йому плювати. Далі веселіше: «А не факт, що ти взагалі вагітна, ти мене перевіряєш. А не факт, що дитина від мене! ». І це на підставі того, що я листуюся зі своїм колишнім (я намагалася його звести зі своєю знайомою), з ним ми розлучилися в теплих відносинах.
На даний момент пройшло два тижні з того моменту, як я дізналася, що вагітна, завтра тільки повинні поговорити! У мене термін 5 тиждень, все добре з малюком. І ось я думаю, як мені бути. Аборт робити точно не буду, дуже хочу дитину. Питання, що робити з батьком дитини? Якщо відправить на аборт, там зрозуміло, довідку про липовий аборті і до побачення. А якщо запропонувати допомагати? Мені здається, що більше нервів мені зробить, це не коштує 20 тисяч на місяць, я краще сама буду більше заробляти. Тому що по телефону вже говорив, щоб я не переживала, що «наша історія ще не закінчилася, я ж не сказав, що не люблю тебе». Але при цьому в листуванні писав, що бути зі мною разом не хоче. Що у нього в голові, я не розумію.
Мені простіше буде без нього, заробляю я добре, і в декреті теж не пропаду. Це я розумію розумом, довідку липову про аборт легко дістану. Але почуттями вважаю, що не маю права дитини позбавляти батька, до першого дитині він добре дуже відноситься, тато вихідного дня з нього непоганий.

Валерія, 29 років