Саті Казанова: біографія, фото, новини - Сатанів Казанова, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Саті Казановою

Сатанів Сетгаліевна Казанова народилася 2 жовтня 1982 року в селі Верхній Куркужін Кабардино-Балкарії. Саті старша дитина в сім'ї. Крім неї, мама і тато виховують ще трьох дочок - Світлану, Мар'яну і Мадіна. Дитинство Саті Казанова провела в рідному селі, вчилася в місцевій школі. У віці 12-ти Саті і її сім'я переїхала до Нальчика - столиці республіки. 2 роки дівчина вчилася в міській школі і відвідувала заняття вокалу в Дитячій школі мистецтв.
Після 9-го класу співачка відправилася гризти граніт науки в Кабардино-Балкарське Училище Культури і Мистецтв. Там дівчина освоїла спеціальність «академічний вокал». Під час навчання Саті Казанова активно брала участь в концертах і всіх значущих культурних подіях республіки, і це не дивлячись на заборони суворого батька - правовірного мусульманина. Деякий час дівчина навіть працювала в ресторані, де отримувала досвід сучасного вокалу. В цей же час Саті стала лауреатом конкурсу «нальчикський зорі».

Переїзд до Москви

Підкорювати Москву Саті Казанова поїхала, коли тільки закінчила третій курс училища. У столиці Росії у сім'ї не було родичів, тому рішення про переїзд дочки далося нелегко. У Москву дівчина відразу ж вступила на заочне відділення класу естрадно-джазового вокалу Музичної Академії ім. Гнесіних.

Чарівна Саті Казанова Паралельно з цим Саті Казанова працює вокалісткою в музичному шоу «Вояж мрії» Культурно-розважального Центру «Кристал». Артистка, всупереч своїй вірі надягає короткі спідниці і сексуальні сукні. Втім, на малій сцені дівчина не затрималася. Платні починаючої артистки абсолютно не вистачало на проживання в столиці, і через два роки Саті звільнилася.
«Зарплати починаючої співачки ні на що не вистачало, а мені, тим часом, треба було платити за орендовану квартиру. Я голодувала, однак, все-таки купувала вподобану кофтинку! В цей час я активно експериментувала з відтінком свого волосся: я була медово-русою і вогненно-рудої. Але десь через рік зрозуміла, що йти проти природи сенсу немає - всі кольори, крім натурального, роблять мене безликою сірою мишкою », - говорить Саті Казанова.
Незважаючи на відмову від роботи співачки в музичному шоу, мрія підкорити велику сцену у дівчини залишилася. І заради своєї мети співачка постійно ходила на кастинги.

Початок кар'єри Саті Казановою

Мрія стала здійснюватися, коли з'явився проект «Фабрика зірок», продюсером якого став Ігор Матвієнко. Дівчина з успіхом витримала випробування і в 2002 році увійшла до складу групи «Фабрика».Крім Саті Казановою в тріо виступали Ірина Тонева і Саша Савельєва. Колектив став одним з найбільш затребуваних в країні. Пісні дівочого тріо лунали практично звідусіль, а композиції «Про любов», «Дівчата фабричні», «Рибка» підкорили вершини російських хіт-парадів.

Саті Казанова на фото Після цього, Саті Казанова стала реалізовувати ще одну свою заповітну мрію - стати актрисою. Для цього, в 2006 році дівчина вступила на акторський факультет в театральний інститут ГИТИС. До речі, через проект «Фабрика Зірок» дівчина так і не змогла закінчити академію імені Гнесіних.
У «Фабриці» Саті Казанова працювала 8 років і в 2010 році пішла в сольне плавання. У складі групи співачка завоювала кілька нагород: «Стопудовий хіт», два «Золотих грамофона», Glamour (поп-група року) і «Астра» (найстильніша співачка). А в 2009 році Саті стала «Заслуженою артисткою Республіки Адигея».
Роботу Саті Казановою поза групою «Фабрика» підтримав продюсер Ігор Матвієнко. Дівчина, до речі, з перших днів перебування на проекті Першого каналу мріяла про сольну кар'єру.
«Я давно мріяла про сольну кар'єру. Всі роки роботи в групі «Фабрика» я Ігорю Матвієнко постійно задавала навідні запитання. Він лише відповів: «Все можливо …». А десь близько двох років тому я зрозуміла, що вже готова до одиночного плавання. Сама для себе вирішила, однак треба і продюсеру повідомити, і з дівчатами якось порозумітися. Я взагалі не уявляла, куди піду і яким буде мій репертуар … Але, я вирішила просто діяти і стала посилено займатися вокалом, а паралельно роздумувала над майбутнім проектом. В один з неї я подзвонила Ігорю і сказала, що хочу з ним поговорити. Він відразу подумав, що я вагітна або заміж вийшла. Він напружився, а я йому схвильовано: «Ось так і так, хочу сольний проект і щоб ви залишилися моїм продюсером». А він: «Ну давай, я не проти».
Саті Казанова славиться своєю чарівною і щирою посмішкою, а так само провокаційною одягом: дівчина любить хизуватися перед публікою у відвертих нарядах. Дівчина дозволяє собі так фрівольнічать, незважаючи на те, що вона родом з мусульманської родини. Втім, сама Саті вважає, що жіноча порядність не залежить від довжини спідниці. Саті Казанова - Щастя є «Головне не що носити, а як жити, - каже Саті Казанова, - До того ж в коротких спідничку я тільки з'являюся на сцені - це, так би мовити, моя робочий одяг, просто частина сценічного образу співачки. Я дочка суворого батька і виросла на Кавказі. Однак, тато ніколи не забороняв всім своїм дочкам носити те, що хочуть. Втім, він чомусь бриджі не любив і вважав їх вульгарними. Ми просто їх не носили. Коли ми були сельчанкі, ми, звичайно, носили спідниці достовірніше. Але в Нальчику вже не стали себе практично ні в чому обмежувати. До речі, не так давно була на батьківщині, так на вулиці зустріла масу дівчат в дуже сміливих нарядах! ».
В кінці 2010 року Саті Казанова стала зіркою шоу Іллі Авербуха «Лід і полум'я». Дівчина виступала на льодово-танцювальному проекті в парі з Романом Костомаровим. Втім, концертні номери Казановою були під загрозою зриву. Після декількох невдалих падінь дівчина стала відчувати сильні болі в області спини. Лікарі поставили невтішний діагноз - перелом ребер. Проте, дівчина, перемагаючи біль, продовжувала брати участь в проекті і навіть дійшла до фіналу.

Саті Казанова на зйомках кліпу У 2011 році Саті Казанова стала співведучою Антона Макарського в проекті «Привид опери». Через два роки співачка взяла участь в шоу «Один в один» на Першому каналі, а в 2014 році вона стала учасницею програми «Живий звук» на каналі Росія-1.
На рахунку Саті Казановою премія «Астра» в номінації «Найстильніша співачка» в 2006 році, а також чотири музичні нагороди в складі групи «Фабрика». У 2009 році Саті присвоїли звання Заслуженої артистки Республіки Адигея.
Як і багато зірок шоу-бізнесу Казанова спробувала себе в ролі ресторатора.У 2011 році вона відкрила свій ресторан «Килим», в меню якого були страви азербайджанської, узбецької та арабської кухні. Але заклад проіснував менше року, принісши співачці лише збитки, а не бажані доходи.
Бажання вчитися і вдосконалюватися ніколи не залишало кавказьку дівчину. У 2012 році Саті Казанова надійшла в Школу драми Германа Сидакова.

Особисте життя

Навколо екзотичної красуні Саті Казановою завжди багато шанувальників. Однак, ким зайнято її серце дівчина не поширюється. Всі подробиці особистого життя артистка намагається не афішувати. Втім, нещодавно з'ясувалося, що дівчина вже досить довгий час зустрічається з якимось молодим чоловіком, ім'я якого, природно, тримається в таємниці.
У 2011 році в пресі часто мелькала інформація про те, що дівчина планує вийти заміж. Співачка від коментарів відмовлялася, тільки підтверджувала, що коханий чоловік у неї все-таки є.

Саті Казанова на КВН У 2012-му Саті Казанова часто з'являлася на публіці в суспільстві сина Йосипа Кобзона Андрія. Разом з 35-річним Андрієм Кобзоном екс-фабрикантка з'явилася і на дні народження Кобзона-старшого. Ніяких офіційних коментарів з цього приводу ні Саті, ні Андрій не давали. Бути може роман між ними і був, але зійшов на «ні». Саті Казанова. Мій герой Незабаром таблоїди заговорили про інше роман співачки. У вересні 2013 року Саті Казанова познайомилася в клубі на Покровці, де вона виступала, з бізнесменом Артуром Шачневим. Пара постійно з'являлася разом на всіх світських тусовках, і все говорили про невідворотну весіллі. Але, як виявилося, дівчина не поспішала знайомити молоду людину зі своїми батьками. Батько Казановою вважає, що його дочка не була повністю впевнена в своєму обранцеві, тому і не везла його в рідній Нальчик.
У початку 2014 року стало відомо, що особисте життя Саті Казановою зазнала змін: в ній тепер немає місця Артуру Шачневу. Нового обранця Саті ретельно ховає від настирливої ​​преси.