У Свердловській області скоротився термін постановки земельних ділянок на облік

Anonim
У Свердловській області дещо скоротили термін постановки ділянок землі на облік.
За відомостями кадастрової палати Свердловської області, з березня 2014 року процедура постановки земель на облік займе рівно десять робочих днів. У відомстві підкреслюють, ініціатива повинна якось підштовхнути землекористувачів на їх активні дії.

З березня 2014 року процедура постановки земель на облік займе 10 днів Тепер, відповідно до закону про кадастр, загальний термін обліку об'єктів нерухомості складе вісімнадцять днів. Експерти http://garant-kadastr.ru/ кажуть, що сьогодні багато геодезичні компанії здійснюють діяльність в сфері інженерних вишукувань, а також правового консалтингу, інвентаризації, кадастру об'єктів нерухомості.
Сьогодні багато організацій пропонують послуги з оформлення прав на об'єкти нерухомості. Наприклад, це може бути аналіз, формування правоустановчої частини документів необхідних для оформлення прав оренди на об'єкти нерухомості, а також приватизація земельних ділянок.

У Свердловській області скоротили термін постановки земель на облік Редакція зазначає, відповідно до «дорожньою картою» Росреестра, вже до 2018 року термін процедури постановки ділянок на облік повинен скоротитися до семи днів.