Клаудіа Шиффер (Claudia Schiffer) біографія, фото, особисте життя 2019

Anonim

Біографія Клаудії Шиффер

Сім'я Клаудії Шиффер

Клаудія Шиффер, німецька топ-модель, неодноразово називалася найкрасивішою дівчиною планети, народилася в серпні 1970 року в західнонімецької землі Північний Рейн - Вестфалія, в містечку Райнберг. Батько Клаудії був юристом, а мати вела домашнє господарство. Клаудія була наймолодшою ​​дитиною в сім'ї. У неї було дві старші сестри Енн Каролін і Андреа і старший брат Стефан. Друзів у сім'ї Шиффер практично не було, гості у них з'являлися рідко, а діти виховувалися батьком дуже строго.

Дитинство майбутньої моделі Клаудії Шиффер

Клаудія з дитинства мріяла піти по стопах батька і стати юристом. У школі дівчинка відрізнялася хорошими оцінками з математики та хімії, постійно брала участь в шкільних олімпіадах з цих та інших предметів. У віці п'ятнадцяти років Шиффер посіла перше місце на міській олімпіаді з фізики серед школярів, що дало їй право без іспитів вступити до університету Мюнхена. В університеті Клаудія продовжила вчитися настільки ж добре, як і в школі. З'явилися і нові захоплення - бальні танці, гра на фортепіано.

Клаудія Шиффер без макіяжу Восени 1987 року один з університетських приятелів Клаудії запросив її на вечірку з приводу свого дня народження. У нічному клубі, де хлопці відзначали подію, дівчину помітив агент «Metropolitan». Незабаром один іспанський фотограф запропонував Клаудії фотосесію для журналу «Cosmopolitan». У підсумку в кінці 1989 року Шиффер потрапила на сторінки глянцевого журналу. Цей момент став переломним у долі дівчини-відмінниці: вона твердо вирішила стати фотомоделлю.

Париж

У 1990 році директор модельного агентства «Metropolitan» запропонував Клаудії Шиффер перебратися в Париж і почати кар'єру моделі. Дівчина погодилася. Уже через кілька місяців Шиффер була ангажована в Будинку моди Лагерфельда. Незабаром був підписаний контракт з косметичною компанією «Revlon». Після цього популярність Клаудії стала стрімко зростати. Паралельно з популярністю зростала і стан молодої моделі: на початку дев'яностих Шиффер протягом декількох років була найбільш високооплачуваною моделлю планети. Завдяки агентам Клаудії, ретельно відбирати кожне комерційну пропозицію, що надходило на її адресу, Шиффер підтримувала образ свіжої, чуттєвої дівчини, яка радіє кожному моменту свого щасливого життя.

Зірковий час Клаудії Шиффер

Після появи в «Revlon» пропозиції посипалися на Клаудію, як з рогу достатку, а наступний контракт - з «ELLE» - тільки зміцнив її позиції в світі модельного бізнесу. Кращі глянцеві журнали Італії, Німеччини, Франції, Великобританії боролися за те, щоб Клаудія з'явилася на їхніх сторінках.Агенти дівчата послали кілька її фотографій в «Chanel», після чого Карл Лагерфельд підписав з моделлю постійний контракт на покази Будинки мод «Шанель». Контракт тривав до 1997 року. З цього моменту настав зоряний час Клаудії. Клаудія Шиффер 40 років Кожен день модель отримувала не менше сорока кілограмів листів. Клаудія з'явилася за короткий термін більш ніж на п'яти сотнях обкладинок модних журналів. Саме Шиффер першої з топ-моделей удостоїлася честі потрапити на обкладинку престижного журналу «Роллінг стоунз». З 1992 року модель стала жити практично в літаку, встигаючи в один день знятися в Москві і Джакарті, Новому Орлеані і Парижі.

суперпопулярність

У 27 років Клаудія Шиффер стала супермоделлю міжнародного рівня. Тоді ж експерти включили її в список десяти найбільш сексуальних жінок планети. Журналісти видання «People» включили Клаудію в топ-25 найкрасивіших людей планети. Шиффер стала обличчям будинків мод «Chanel», «Versace», «Valentino», з приголомшливим успіхом позувала для щорічного календаря купальників, уклала контракти з найбільшими концернами «Pepsi», «Fanta», «Citroen». Жоден захід автомобільного концерну - від презентації концептуальної міської малолітражки до зйомок ролика, присвяченого безпеці водіння - не обходилося без її участі. Пізніше був укладений контракт зі шведською фірмою одягу «H & M». Розміщення на автодорогах Європи багатометрові постери, що зображують супермодель в повний зріст, викликали не одну автомобільну аварію.

Досконалі форми Клаудії Шиффер захоплюють мільйони чоловіків

провальні кінодебюти

Як і будь-яка супермодель, Клаудія Шиффер прагнула спробувати свої сили не тільки на модельному терені. Шиффер вирішила спробувати долучитися до світу кінематографа. Однак всі її спроби були повністю провальними. Абсолютно всі стрічки, в яких знімалася супермодель, піддавалися фахівцями жорсткій критиці. Один з режисерів, з яким працювала знаменита Шиффер, відгукнувся про її акторських здібностях вкрай несхвально, назвавши модель «повної бездарністю». Кінодебют Клаудії відбувся в 1994 році.
Епізодична роль моделі в американській стрічці «Готове плаття» була настільки мала, що її ім'я навіть не вважали за потрібне вказувати в титрах. У тому ж 1994 році на кіноекранах з'явився ще один фільм з епізодичною участю моделі - «Богатенький Річі». Наступна поява Клаудії на екранах відбулося через три роки - в 1997 році вийшла в прокат американсько-французька стрічка «Затемнення». До кінця дев'яностих, незважаючи на провальність попередніх фільмів, Шиффер поступово почала приділяти кінематографу все більше і більше часу.

Клаудія Шиффер в кіно на початку двотисячних

У 1999 році Клаудія Шиффер знялася в стрічці «Чорне і біле» Дж. Тобека. Супермодель зіграла роль антрополога Грети. Акторський склад картини був воістину зоряним: на одному знімальному майданчику з молодою актрисою працювали Роберт Джон Дауні-молодший, Стейсі Едвардс, Гебі Хоффманн, Джаред Лето, Джо Пантоліано. Скандальний сюжет фільму про взаємини між чорними і білими нью-йоркськими підлітками різної статі залишив непоганий слід в кінобіографії супермоделі. У тому ж році на екранах з'явилися картини за участю Шиффер «Відчайдушні красуні», «Друзі і коханці». У «Друзях і коханців» партнерами моделі по роботі над фільмом стали незрівнянні Стівен Болдуін і Денні Нуччі. Картина, що оповідає про те, як компанія старих друзів збирається зустріти разом Різдво і що з цього вийшло, мала непоганий успіх у глядачів, хоча критиками була зустрінута холодно. Однак після цієї картини кар'єра Шиффер в області кінематографа різко пішла вгору. Девід Копперфілд і Клаудія Шиффер - Історія роману У 2001 році глядачі побачили три кінопроекту за участю топ-моделі: «Романтичний злочин», «Погоня», «Зразковий самець». Далі фільми за участю Шиффер стають все більш і більш успішними: у 2002 році на екрани виходять «Дарма і Грег», «У ліжку з дияволом».Протягом трьох років, з 2003 по 2006 рік величезним успіхом користується серіал «Затримка розвитку», в якому Клаудія з'являється кілька разів в епізодах, однак її прізвище в титрах не вказується.

Спосіб життя

Клаудія Шиффер завжди відрізнялася і відрізняється здоровим розміреним способом життя. Супермодель рідко дає приводи для пліток «жовтій пресі». Шиффер практично не вживає алкоголь, ніколи не курила і не вживала наркотики. Клаудія вважає, що пізнання власного внутрішнього світу неможливо при вживанні будь-яких наркотичних речовин. Характер Клаудії також не дає приводів для скандалів - як каже сама зірка, «я ніколи не роблю таких вчинків, за які мені згодом довелося б вибачатися».

Особисте життя Клаудії Шиффер

У дитинстві Клаудія Шиффер якось сказала, що хоче стати найзнаменитішою жінкою в світі. В общем-то, вона змогла цього домогтися, проте в шкільному віці дівчинка бачила інші способи досягнення цієї мети - вийти заміж за Міккі Мауса. Подорослішавши, Клаудія зрозуміла, що легше стати супермоделлю, ніж завоювати любов героя мультфільму. Чоловіків в життя Клаудії було небагато, вона не дозволяла собі заводити інтрижки і дрібні романи, якими так любили розважатися її колеги по цеху.

Клаудія Шиффер з чоловіком Метью Воном і дітьми Справжню любов супермодель зустріла в 2001 році. Обранцем зірки став продюсер і режисер Метью Вон. У 2002 році закохані зіграли весілля. Завдяки дворянського походження Вона (його батько - граф Джордж Альберт Харлі де Дрюммонд - був хрещеним сином короля Георга VI) Клаудія Шиффер після заміжжя придбала титул графині Оксфордської. Зараз у Метью і Клаудії троє дітей - дочки Клементина і Козімо і син Каспар. Живе родина в основному в Лондоні, періодично навідуючись в свою дворівневу квартиру в Монако або апартаменти в Нью-Йорку.