16 травня в Москві пройде конференція «Сайт без турбот»

Anonim
Фахівці обговорять питання покрокового створення сайтів.
16 травня поточного року в Академії Народного Господарства Росії в Москві відбудеться перша конференція «Сайт без турбот». На ній обговорюватимуться питання покрокового створення сайтів: від зародження ідеї до повної реалізації проекту. Організатором заходу стали хостинг-провайдер Русонікс і Бізнес-інкубатор InCube. Під час проведення конференції фахівці компаній, що працюють в області інтернет-бізнесу, поділяться своїми ідеями щодо створення, розкрутки та просування сайтів.

Учасники конференції зможуть навчитися покрокового створення сайтів Просування і розкрутка сайту в Інтернеті і поза мережею націлена, як правило, на максимальну сукупну віддачу від всіх видів ЗМІ. Вона передбачає просування сайту в пошукових системах, оптимізацію під запити, банерну і контекстну рекламу ресурсу і так далі. Відвідувачі конференції візьмуть участь в майстер-класах та самостійно створять свою сайт-візитку, портал або інтернет-магазин. Вони дізнаються про те, як привернути увагу клієнтів до сайту і захистити свій ресурс.Потім відбудеться обговорення нових бізнес-моделей, партнерських програм, будуть порушені питання просування та веб-розробки сайтів. На конференції почне роботу і міні-виставка, де можна буде придбати програми по створенню сайтів.

Просування сайту - запорука успіху в бізнесі. «За останній час в Рунеті спостерігається зростання появи все нових сайтів. Тому потрібно по максимуму полегшити вихід новачків на інтернет-арену. Ми прагнемо підійти до створення сайтів з нуля, минаючи нудні доповіді », - цитують блогери одного з організаторів конференції.
Редакція «» сподівається на те, що конференція дасть стимул для розвитку багатьом представникам бізнес-сфери.