Американець придумав, як можна із задоволенням заклеювати конверти

Anonim
Навіть в століття високих технологій нам доводиться облизувати конверт для відправлення листа.
На жаль, звичайний паперовий конверт з розвитком комп'ютерної техніки не змінюється. Його, як і раніше, припадає облизувати перед заклеювання. Але, як виявилося, і цей процес може стати приємним. Кріс і Пейдж Данбар з Каліфорнії зробив бізнес на виготовленні ароматизованих конвертів Flavorlopes. Клей на цих конвертах має різні смаки: апельсина, яблука, вишні, винограду, полуниці. З такими конвертами і лист відправляти веселіше і приємніше.

Клеїти конверти - тепер смачно Конверти, в яких можна послати святкові листівки, будуть випускатися зі смаками кукурудзяних цукерок, імбирного печива і карамелізованого яблука. Створювати ароматні конверти Кріс Данбар придумав в тому момент, коли йому довелося заклеювати велика кількість паперових листів, призначених для бізнес-розсилки. Глава сім'ї став змішувати ароматні масла на кухні, а його діти із задоволенням тестували смаки. Зараз у сім'ї три роздрібних магазини, де продаються конверти Flavorlopes. Упаковка з 25 конвертів, що відрізняються п'ятьма різними смаками, коштує $ 10.
На жаль, смачний конверт годиться лише для однієї транспортування. Це дуже крихка упаковка, яка може зберегти лише лист або листівку. А ось поворотна тара для багаторазового застосування використовується для різних вантажів, за безпеку яких можна бути спокійними. Така упаковка повертається власнику після транспортування, внаслідок чого економляться гроші замовника. Звичайно, ароматами і смаками поворотна тара похвалитися не може, а ось міцністю і екологічністю - запросто.

Конверти з фруктовими і ягідними смаками «Треба піти далі. зробити смачні упаковки для бандеролей, посилок, ароматизовані контейнери », - розвернувся в своїх фантазіях користувач Твіттера.
Редакцію «» захоплює американська сім'я, яка змогла на простій ідеї побудувати свій бізнес.