Українські меблярі взяли курс на підвищення якості

Anonim
Виробники меблів вважають, що ключовим критерієм успіху галузі стане формування ринку на основі європейських і американських форматів якості. Існуюче падіння попиту в преміум сегменті на 30 відсотків і на 50 - в середньому і масовому - це тимчасовий фактор, пов'язаний з політичними подіями та уповільненням зростання економіки. Експерти вважають, що як тільки ситуація стабілізується і на ринку з'явиться гідна пропозиція за чесною ціною, яка задовольнить сьогоднішнього більш вимогливого покупця, воно буде приречене на успіх продажів.
Комплектуючі матеріали для виготовлення меблів, зокрема, кромка ПВХ, здатні після обробки надати продукції високу стійкість до механічних пошкоджень, перепадів температур, підвищеної вологості. З поверхні плівки легко видаляються плями від кави, вина, жиру та інших можливих забруднень.

Крайколичкувальні матеріали відповідають стандартам екології та якості Впровадження інноваційних рішень при виробництві кромки ПВХ дозволяє їй поліпшити зовнішній вигляд і підвищити якість меблів, надійно видалити наявні відколи, тріщини, нерівності або інші невеликі недоліки поверхонь. Колірна палітра кромок rehau представлена ​​в найширшому діапазоні, з імітацій текстури під різні цінні породи деревини.
Для меблевиків України підписання країною угоди про зону вільної торгівлі з ЄС стане стимулом до оновлення виробничих потужностей і перебудові виробництва. Модернізація, розвиток дизайнерських ідей, підвищення якості дозволить українським виробникам розширити ринки збуту за рахунок європейських країн. Відкладений попит на внутрішньому ринку незабаром також дасть про себе знати.

Меблевий ринок України стабільно розвивається З метою створення сприятливих умов розвитку галузі, уряд запланував переглянути ставки митних зборів і платежів. Зокрема, змінять несправедливу, на думку меблевих компаній, ставку збору на комплектуючі. Сьогодні її стягують в розмірі 10 відсотків, тоді як ставка на імпортні меблі дорівнює нулю. Керівництво країни має намір спростити і всю систему оподаткування. Крім того, в Україні активно розвивається логістика. Доставка меблів в будь-який, самий віддалений куточок країни здійснюється швидко і за справедливою ціною.
Редакція з'ясувала, що одним з найперспективніших сьогодні визнаний сегмент електронної комерції. За прогнозами фахівців, частка інтернет продажів на меблевому ринку в найближчому майбутньому складе 30 відсотків.