Ксенія Разіна - біографія актриси, фото, особисте життя, батьки, зріст і вагу 2019

Anonim

Біографія Ксенії Разіною

Ксенія Разіна - російська актриса, відома якої принесли ролі у фільмі «Відпустка влітку», а також в серіалах «Мажор» і «Вільна грамота».

Актриса Ксенія Разіна

Дитинство і юність

Ксенія народилася 16 лютого 1993 року Санкт-Петербурзі, пізніше сім'я переїхала в Вишній Волочек Тверської області, де дівчинка провела більшу частину дитинства (з 1996 по 2009). У Ксенії велика родина - крім неї в родині росли старші сестри Аліна (1985 р.н..) І Ольга (1987 р.н.), а також молодша на 7 років сестричка Ганна і братик Данило (2002 р.н..).

Ксенія Разіна в дитинстві Ще в 8 років Ксенія твердо вирішила стати актрисою, і після закінчення школи перебралася в Санкт-Петербург, щоб вступити в Російський державний інститут сценічних мистецтв (СПбГАТІ). Навчалася вона на курсі Андрія Дмитровича Андрєєва.

Кар'єра

Вперше на знімальному майданчику Разіна виявилася ще на старших курсах інституту - дівчина зіграла маленьку роль в 6 епізоді шпигунського серіалу «Час Синдбада», в якому також «засвітилися» Андрій Смелов і Олена Лядова.

Ксенія Разіна, її батьки і сестри У 2013 році дівчина з'явилася відразу в декількох фільмах і серіалах - правда, поки в ролях другого плану: «Василиса» (реж. Антон Сіверс), «Дружина за сумісництвом» (реж. Андрій Записов), « вулиці розбитих ліхтарів »(13 сезон, серія 28) і« Шаман »(2 сезон, серія 14).
Після випуску з інституту акторська кар'єра Ксенії пішла в гору - тільки за перший рік після випуску дівчина встигла знятися в містичної багатосерійної мелодрами «Колиска над безоднею» з Ольгою Мединіч, у другому сезоні популярного серіалу «Морські дияволи. Смерч », кримінальному серіалі« Батько Матвій »з Володимиром Колганова в головній ролі, мелодрамі Артема Насибулін« Відпустка влітку », історичному серіалі« Тальянки »і серіалі« Приватний детектив Тетяна Іванова »з Анною Тараторкін. Ксенія Разіна в рекламі У 2015 році Роззявлю можна було побачити на телеканалі ТВЦ в іронічному детективі Євгена Звездакова «Декорації вбивства», а в наступному році - в популярному серіалі Першого каналу «Мажор», головну роль в якому виконав Павло Прилучний. Ксенії дісталася роль секретарки Яни, яка працює на бізнесмена Аркадія Ігнатьєва, головного лиходія серіалу.
Незабаром дівчині пощастило знятися в кіноальманаху «Петербург. Тільки по любові », творцями якого виступили Рената Литвинова, Авдотья Смирнова та інші відомі вітчизняні жінки-режисери.

Ксенія Разіна в картині «Гоголь. Початок »У 2017 року Ксенія зіграла відьму Уляну у другій частині трилогії Єгора Баранова, знятої за мотивами творів Миколи Гоголя, -« Гоголь. Вій ». Зіркою картини став Олександр Петров.

Особисте життя Ксенії Разіною

Восени 2017 року Ксенія поєднувалася узами шлюбу з Іллею Заковряшіним. Молода людина - сомельє і один із засновників проекту «O-Vino». До весілля Ксенія та Ілля зустрічалися більше 2 років.

Ксенія Разіна і її чоловік Ілля

Ксенія Разіна зараз

19 лютого 2018 року на Першому каналі відбулася прем'єра історичного серіалу «Вільна грамота», одну з головних ролей (кріпосна селянка Тетяна Кузнєцова) в якому виконала Ксенія. Також в серіалі про непросту долю вихованки бездітного князя, кріпак Поліні Лебедєвої, знялися Тетяна Бабенкова (виконує головну роль) і Артем Крилов.

Ксенія Разіна в серіалі «Вільна грамота» Дія серіалу розгортається в 30-і роки XIX століття, за часів царювання Миколи I. У одному з інтерв'ю Ксенія зізналася, що її героїня близька їй за духом, і що їй було неймовірно цікаво грати цю роль. Було цікаво покопатися в її характері. У неї всередині дуже багато конфліктів: з самою собою, з тим, що у неї є і її бажаннями. Вона ніколи не скаржиться, бойова дівчина. Вона хотіла потрапити у вищий світ, хотіла бути жінкою.