З холодильника тепер можна вийти в Інтернет

Anonim
Компанія Samsung випустила нове чудо техніки.
Як відомо, найсмачніше їжа нам здається під час перегляду телевізора або роботи за комп'ютером. По всій видимість, саме цим керувалася компанія Samsung, яка представила на виставці CES 2013 новий холодильник Samsung T9000 з сенсорним дисплеєм. Пристрій функціонує на Android 5.0 Linux і здатне підключатися до Інтернету.

Samsung Т9000 Четирехдверний холодильник отримав встановлений додаток Evernote для зберігання фотографій, заміток, а також відео. Інформація відображається на дисплеї. Місткість самого холодильника - понад 900 літрів.Samsung T9000 оснащений технологією потрійного охолодження Triple Cooling system, вона підтримує температуру і вологість в відсіках, де повинні зберігатися свіжі продукти.

Дисплей Звичайно, будь-яка техніка здатна ламатися і тому вимагає стоїть догляду. Якщо зламалася пральна або посудомийна машинка, холодильник або кондиціонер, то ремонт або обслуговування на дому значно заощадить ваш час. Наприклад, обслуговування кондиціонерів в Красногорську, а також ремонт і обслуговування іншої побутової техніки, краще довірити перевіреної компанії фахівців. Прибулий за вказаною адресою майстер виправить ушкодження і проконсультує вас щодо подальшої експлуатації агрегату. Але у випадку з таким «розумним» холодильником, по всій видимості, разом з майстром доведеться викликати програміста. Розумний холодильник Samsung T9000 «Все добре, тільки сидіти за таким комп'ютером незручно», - пишуть користувачі Твіттера.
Редакція «» вважає, що з часом в Samsung придумають, як приєднати стіл до холодильника з комп'ютером.