Ринок нерухомості: Названо найбільш доступна за вартістю одиничка в Підмосков'ї

Anonim
Найдоступнішою за вартістю однокімнатної квартирою Підмосков'я визнано житло в Серпухові. Вартість його - 1,13 млн. Рублів.
Найдоступнішою квартирою на території Московської області визнано однокімнатне житло в Серпухові. Площа його - всього 13 «квадратів», а вартість - близько 1,13 млн. Руб. А ось сама економічна двокімнатна квартира знаходиться в Воскресенську. Її вартість оцінена в 1,8 млн. Площа доступною «двушки» - 44 кв. метра. Що стосується самої дешевої квартири- "троячки", вона також знаходиться в підмосковному Серпухові і коштує 2,7 млн., Чотирикімнатна ж - 3,3 млн.

Найдешевша квартира розташована в Серпухові А ось кордону МКАДа диктують свої умови, вже дорожчі. Найдешевша квартира, що має 17,7 "квадратів" площі, оцінена тут в суму 4,1 млн. Руб. Різниця відчутна як ніколи. Саму економічну двокімнатну квартиру відшукали в панельній дев'ятиповерхівці - 46,6 м2 площі і 4,95 млн. Вартістю відповідно. Найдешевша трикімнатна квартира виставлена ​​на продаж в Рязанському районі і стоїть 6,9 млн., Чотирикімнатне житло в Західному Браїлів покупці можуть придбати, заплативши 8,2 млн.

Ціна на квартири в столиці зростають щорічно Багато аналітиків вказують, що така доступна вартість квартир може призначатися, коли її власнику потрібно продати квартиру швидко. Але в будь-якому випадку продаж квартир пов'язана з величезними ризиками. Тому при оформленні угоди купівлі-продажу найкраще звертатися до допомоги професіоналів. Існують компанії, які пропонують гарантовану продаж квартири. Якщо за місячний період пошукові роботи не знаходиться покупець, квартира викуповується засобами самої фірми.

Число підмосковних новобудов збільшується «На сьогоднішній день в межах столиці найдорожча квартира оцінена в 41,5 млн. Однокімнатні апартаменти знаходяться в Хорошево-Мневники. Найдорожчим житлом на ринку нерухомості Москви визнаний житловий об'єкт у 372 «квадрата» площі », розташований в Замоскворіччя. Він стоїть 465 млн. », - повідомляють аналітики.
Редакція «» радить в будь-якому випадку вибирати квартири для покупки уважно і не поспішати з прийняттям рішення.