Ансель Елгорт - біографія, фото, особисте життя, його дівчина, пісні, зріст і вагу, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Ансель Елгорт

Ансель Елгорт - американський кіноактор і музикант, відомий за ролями у фільмах «Дивергент», «Винні зірки» і «Малюк на драйві». Також відомий як DJ Ansølo.

Молодий голлівудський актор Ансель Елгорт

Ранні роки

Ансель Елгорт народився в Нью-Йорку 14 березня 1994 року. Батько актора - модний фотограф Артур Елгорт російсько-єврейського походження, який більше тридцяти років пропрацював в журналі «Vogue», а мати - оперний продюсер і режисер Грета Барретт Холбі з німець-норвезькими корінням. Бабуся Енсела по материнській лінії, Аза-Грета, за часів Другої світової війни входила норвезьке опір і допомагала рятувати єврейських дітей.

Ансель Елгорт в дитинстві Хлопчик став третьою дитиною в родині. У нього є брат Уоррен, який працює кіноредактором, і сестра Софі - фотограф. Сім'я жила в самому серці Манхеттена, неподалік від Центрального парку.

У дитинстві Енсела ходив в балетну школу, хоча не ненавидів танцювати Коли Енсела виповнилося дев'ять, мати віддала його в балетну школу, але йому не сподобалося танцювати. Після цього хлопчик якийсь час відвідував училище акторської майстерності і художню школу «Fiorello H. LaGuardia», де він вперше виступив на сцені. Гра в театрі припала йому до душі. Ну а після перегляду бродвейських мюзиклів «Оклахома!» І «42-я вулиця» він і сам захотів стати актором.

Фотосесії для Teen Vogue різних років

Кар'єра

Акторська кар'єра Енсела почалася з театральної сцени. У кіно він з'явився лише 2013 році, виконавши другорядну роль в картині «Керрі» з Хлоей Грейс Морец (ремейк фільму 1976 роки) .Тоді на молодого артиста ніхто не звернув уваги. Ансель Елгорт у фільмі «Керрі» Набагато більшу популярність йому приніс фільм «Дивергент», в якому він зіграв брата головної героїні. Ця екранізація молодіжного бестселера Вероніки Рот була випущена на екрани 21 березня 2014 року. Партнерами Ансель Елгорт по знімальному майданчику стали Шейлін Вудлі, Майлз Теллер і Тео Джеймс.

Ансель Елгорт в ролі Калеба Прайора ( «Дивергент») У травні 2013 року (незабаром після того, як були завершені зйомки «Дивергент») стало відомо про те, що Енсела зіграє серпня Уотерса в екранізації роману Джона Гріна «Винні зірки», де він знову попрацює з Шейлін Вудлі, яка постане в образі його дівчини Хейзел Ланкастер.

Кадр з фільму «Винні зірки» Картина заснована на реальних подіях і розповідає про дівчинку-підлітка, хворий на рак. На зборах групи підтримки вона знайомиться і закохується в молодого людини з ампутованою ногою. Відразу ж після виходу в червні 2014 роки фільм завоював популярність серед критиків і глядачів, зібравши по всьому світу більше 300 мільйонів доларів.

На фото: Ансель Елгорт і Шейлін Вудлі У наступні роки Енсела знявся в драматичній картині «Чоловіки, жінки та діти», а також повернувся до ролі брата головної героїні в сиквелах «Дивергент». У 2015 році актор з'явився в невеликому камео у фільмі «Паперові міста».

На зйомках фільму «Чоловіки, жінки та діти» У 2017 році Енсела дісталася провідна роль в літньому кіноблокбастеру «Малюк на драйві», який був тепло прийнятий критиками і приніс в світовому прокаті більше 200 мільйонів доларів. Також у фільмі знялися Кевін Спейсі, Джон Хемм і Джеймі Фокс. Трейлер фільму «Малюк на драйві» з Ансель Елгорт Ансель Елгорт був одним з найбільш ймовірних кандидатів на роль Хана Соло в спін-офф за всесвіту «Зоряних воєн», прем'єра якого була запланована на 2018 рік, але не пройшов фінальний кастинг. Пізніше він жартував, що це й на краще, інакше йому довелося міняти його діджейський псевдонім з Ansølo на Hansølo.

музична кар'єра

Захоплення Енсела електронною музикою почалося ще за часів навчання в акторському училище. Актор почав викладати свої треки на сайті Soundcloud під псевдонімом Ansølo. Першою композицією став ремікс на пісню Лани Дель Рей «Born To Die».

Ансель Елгорт - DJ Ansolo У лютому 2014 року його підписав контракт з лейблом Staar Traxx і звукозаписною компанією Steve Angello Size Records, і два місяці по тому представив публіці свою першу студійну запис «Unite». У липні того ж року вийшла пісня «Totem», а у вересні 2015 року він записав трек «To Life», натхненний народною музикою східноєвропейських євреїв. DJ Ansolo Live Незабаром після цього він уклав контракт з Island / Universal Records, а перший трек під егідою нового лейбла, «Home Alone», вийшов в липні 2016. У лютому 2017 він випустив пісню «Thief» під своїм справжнім ім'ям. У кліпі на пісню знялася його дівчина Віолетта Комишан. Ansel Elgort - Thief У цей період він також співпрацював з репером Logic, допомагаючи йому з записом третього студійного альбому «Everybody» - голос актора можна почути у пісні «Killing Spree».

Особисте життя Ансель Елгорт

У 2012 році Ансель Елгорт почав зустрічатися з однокласницею, балериною Віолетою Комишан. Через два роки пара розпалася - багато в чому через сильну зайнятість молодої людини в кіно і дуже щільний графік. У січні 2015 року, після п'яти місяців розлуки, Енсела і Віолетта знову зійшлися.

Ансель Елгорт і його дівчина Віолетта Комишан У вільний час артист любить кататися на скейтборді і грати в вуличний баскетбол. Також він займається живописом, а найвдаліші свої картини викладає в Instagram.

Ансель Елгорт зараз

Після «Малюка на драйві», зустрінутого тепло як глядачами, так і критиками, кар'єра Ансель Елгорт пішла вгору. Так, в 2017 році він знімався в незалежному кримінальному трилері «Клуб мільярдерів» з Терон Еджертон і драмі «Листопадові злочинці», де він грає головну роль - 18-річного драгділера, що розслідує справу про вбивство однокласника.

Ансель Елгорт на зйомках «Листопадовий злочинців» Також актор повернеться до ролі Калеба Прайора в четвертій частині «Дивергент».