У Росії відкриваються незвичайні офіси Ощадбанку

Anonim
Залучення нових клієнтів йде повним ходом.
Офіс має бути не тільки кабінетом, який створює комфортну робочу атмосферу, а й місцем, де буде приємно перебувати співробітникам, клієнтам, партнерам. Одним із необхідних пунктів в налагодженні робочого процесу є правильна організація офісного простору.
Незвичайних офісів багато в Росії, не менше - за кордоном. Але, здавалося б: що може придумати всім відомий Сбербанк, біло-зелена гамма якого знайома кожному росіянину? Виявляється, і тут знайшлося місце креативу. У Чебоксарах, наприклад, відкрився офіс «Сбербанк Перший». Презентація його пройшла досить пишно. Але найбільше присутніх вразив фіалковий інтер'єр офісу і співробітники з фіалковими бутоньєрками, що зустрічають гостей. Можна було подумати, що в Ощадбанк прийшла частинка Франції, де фіалка - культовий квітка.

Фіалковий офіс А ось у Владивостоці і Красноярську Сбербанк відкрив офіс - трансформер. Технології дозволяють швидко, при мінімумі витрат міняти формат філії відповідно до запитів бізнесу. «Подібна концепція стає актуальною, - повідомив представник Ощадбанку. Робочі місця офісу-трансформера мобільні, вони легко трансформуються. Скажімо, робоче місце, на якому співробітник здійснює платежі, швидко перебудовується під менеджера з продажу або під консультанта. Каса в офісі є збірно-розбірний. Вона теж переноситься або демонтується. Проект передбачає 8 варіантів філії. На думку співробітників Ощадбанку, саме за такими офісами - майбутнє.

Сбербанк теж дивує На думку співробітників www.bcinform.ru, вибір офісу - це важливий момент, якому повинен приділити увагу кожен роботодавець. Офіс можна придбати, але найчастіше його просто орендують в хороших бізнес-центрах. Це більш зручно і вигідно. А вже дизайн сайту - це турбота його власника.

Офіс-трансформер «Загалом, цікаво. Чи не банально. Особливо фіалковий Сбербанк сподобався! »- зауважує користувач Твіттера.

У Ощадбанку є і такі офіси Редакції «» теж сподобалися нові ідеї Ощадбанку.