Три сучасних тенденції у висвітленні інтер'єру

Anonim
Красивий інтер'єр неможливий без світлотехнічної продукції.
Коли розглядаєш яскраві картинки з якогось товстого глянсового журналу по дизайну приміщень, ремонту та будівництва, завжди звертаєш увагу на те, як організовано освітлення в пропонованих інтер'єрах. У домашньому освітленні можна виділити кілька загальних тенденцій.

Оригінальний настільний світильник для білої спальні 1. Багаторівневе освітлення.
Всі сучасні проекти по дизайну, на думку експертів ІталСвет, припускають висвітлення житлового приміщення в декількох рівнях, а не одним-двома світильниками, як було раніше. Верхнє світло присутній в будь-якому приміщенні, є настінні світильники, дуже гарний світло на рівні підлоги. Крім того, є підсвічування дзеркал, картин, меблів та інших елементів інтер'єру. Завдяки ярусні розташуванню джерел світла підкреслюється затишок кімнати, зберігається тривимірний простір приміщення. Якщо включати і вимикати різні джерела світла, можна досягати різних цікавих ефектів в перетворенні простору.

Багаторівневе освітлення приміщення 2. Світлодіодне освітлення.
І дизайнери, і світлотехніки все частіше говорять про наростаючу популярності світлодіодним технології. Виробники світлотехнічної продукції називають світлодіодні світильники найбільш рейтинговими. Такі лампи споживають мало енергії. Їх термін служби практично нескінченний. Але поки вони найчастіше використовуються при локальної підсвічуванні і в декоративному освітленні.

Креативні світильники для будинку 3. Рухливі світильники.
Найцікавішою тенденцією останнього часу є використання таких систем освітлення, коли дуже легко змінити напрямок світлового потоку ламп. У моді вбудовані і підвісні поворотні світильники. Злегка повернеш такий - і отримаєш нове освітлення кімнати.

Поєднання світильників з кімнатними рослинами - У сучасних світильниках мені дуже подобається можливість зміни ступеня яскравості. У мене в будинку всі світильники такі, так що постійно бавлюся тим, що зраджую своє світлове простір. Браво диммерами! - пише в ЖЖ Дмитро.

Незвичайна люстра Нехай ваш будинок світиться всіма вогнями, і на ці вогні злітаються ваші друзі! - таке новорічне побажання від редакції.