Suzuki хоче захопити світ (або, хоча б 2% російського авторинку)

Anonim
Японські виробники автомобілів усіма силами намагаються поліпшити свої позиції на російському ринку. Фінансова криза сходить нанівець, і багато експертів висловлюють думки, що в цьому році автомобільний ринок Росії чекає небувалий підйом. Згідно з прогнозами, протягом 2011 року буде продано більше двох мільйонів машин.
Японський автоконцерн Сузукі, який складно назвати флагманом продажів автомобілів в Росії, проте, має приблизно 1,6 - 1,7% ринку і планує підвищити цю частку до 2% в 2011 році. І в цьому напрямку вже зроблено безліч кроків.
Російське представництво акцентує особливу увагу на те, що «для зручності клієнтів було вирішено проблему черг на автомобілі». У Пензі (жовтень 2010) і в Казані (січень 2011) відкрилися нові дилерські центри, що надають повний комплекс послуг, включаючи страхування ремонт сузукі. У світ вийшли нові моделі автомобілів, в тому числі, оновлена ​​версія досить затребуваного серед російських автолюбителів Suzuki Swift. Крім того, приплив нових покупців і стимулювання «старих» клієнтів очікується завдяки забезпеченню більш удобноого обслуговування авто: з цього року в рамках програми «Suzuki Assistance» всім власникам машин японської марки надається комплексна допомога на дорогах.
Крім ВТБ24, в програмі кредитування Сузукі в 2011 році беруть участь ЗАТ «Райффайзенбанк» та ВАТ «Газпромбанк», що також повинно допомогти зростанню обсягу продажів. Чи не обійдеться і без проведення рекламних акцій і кампаній, протягом яких автомобілі Сузукі будуть продаватися за спеціальними цінами.