Оновлена ​​Мазда 3 в Росії

Anonim
Ще однією новинкою на Франкфуртському автосалоні стала Мазда 3.

За зовнішнім виглядом можна сказати, що дана модель об'єднала в собі риси Мазда 6 і CX-5. А ось наявний багажник є єдиною рисою відрізняє дану версію седана від раніше поданого. Поява даної моделі на просторах нашої країни заплановано на зиму. На автомобілях марки Mazda дуже добре працюють автосигналізації starline, купити які автовласники можуть в будь-якому автосалоні.
На даху цієї версії з'явилося анти крило, ще можна відзначити появу в задній частині машини нових вихлопних труб, вони тепер стали подвійними. Що стосується розмірів, то і тут з'явилися деякі зміни, на відміну від попередніх версій. Тепер значення габаритів мають такі пропорції 4465 * 1795 * 1450 мм, а база коліс складає 2700 мм. Всі ці зміни в розмірах дуже не значні і ніяк не позначаться на даній моделі. Про багажнику можна сказати наступне: при розкладених сидіннях обсяг становить 350 літрів, а якщо скласти їх, то він збільшитися до 1250 літрів. Хотілося відзначити, що на додачу до всього Мазда 3 втратила у вазі 60 кілограм, а що стосується кузова, то його жорсткість збільшилася на 30%, дане значення, звичайно, благотворно вплине на управління даної моделі. Крім цього Мазда отримала нову підвіску полегшеного типу з новими настройками, все це неодмінно має надати новий інтерес в управлінні машиною.
Збільшився перелік комплектації. На лобовому склі тепер будуть проектувати, все необхідні показники і значення для водія під час керування даною моделлю, а система мультимедіа отримала можливість читати мобільні повідомлення і листи з електронної поштової скриньки. Була озвучена і лінійка мотор, а саме яка буде доступна для російських покупців. У Росії Мазда буде комплектуватися на вибір трьома моторами бензинового типу. Двигун V якого дорівнює 1.5 літра видає 100 кінських сил, двох літровий - 150 сил (даний вид мотора має більш високі силові показники, але спеціально для росіян ці показники були знижені) і стара версія агрегату в 106 кінських сил, об'єм якого має значення 1.6 літра . Даний мотор був встановлений на більшій частині автомобілів проданих на території нашої країни. На вибір буде запропонована механічна шести ступінчаста коробка перемикання швидкостей або автомат. А ось мотор дизельного варіанту не буде придатний переліку продаваних для російського покупця. Поява нової Мазда 3 в Росії заплановано на листопад поточного року.