«Найменший будинок» в північному Лондоні виставлено на продаж за 16,5 млн рублів

Anonim
У Барнсбері, престижному районі столиці Великобританії, на продаж виставлено найменший за площею однокімнатний будиночок, але його ціна не поступається деяким величезним особняків.
Щоб власнику цієї нерухомості дістатися до своєї спальні, необхідно буде залізти на робочу поверхню стільниці «в кухні», попередньо наступивши на «вітальню». У Росії теж є можливість обзавестися подібним житлом, якщо скористатися послугами будівельних компаній. З урахуванням наших кліматичних особливостей, пріоритетним матеріалом для цього будуть, звичайно ж, дерев'яні конструкції. На сьогоднішній день в тому ж Пітері, наприклад, існує не одна фірма, яка надає будівництво будинків бруса на прийнятному замовником рівні, і звертаються найчастіше туди через оптимального співвідношення ціни і якості.

Пропозиція зрубів будь-якого розміру і планування Тут потенційним власникам такої нерухомості запропонують зруби будь-якого розміру і планування, а тому будиночок на Туманному Альбіоні не викликає у наших співгромадян якого б то не було подиву. Крім того, якщо взяти до уваги, що велика кількість жителів нашої країни на тому ж Далекому Сході чи Сибіру проживають в менш просторих «халупах» не по своїй волі, то і поготів - дивуватися лондонському будиночку можна лише по виставленому ціннику в £ 275 тисяч.

Вхід в спальню через кухню і вітальню Але як би там не було, а свій куточок в одному з найпрестижніших кварталів столиці Британії, де в крокової доступності розташовуються розкішні бутіки і величезні торгові центри, культурні пам'ятки і спортивні споруди, вельми привабливу пропозицію, якщо не звертати уваги на вартість. Мізерні квадратні метри дозволяють мати лише окремо ванну кімнату, де душова і туалет розміщені настільки близько, що ці два заняття можна здійснювати одночасно. Решта ж кімнати і все, що до них належить, вмістилися в одному житловому просторі.

Два заняття можна здійснювати одночасно Місцеві агенти з нерухомості кажуть про що стоїть вкладенні грошей в це унікальне в своєму роді будівля, як би між іншим натякаючи: «цілком ймовірно, що це взагалі самий маленький будиночок в світі».Редакція, в свою чергу, сподівається, що якщо у когось з наших читачів ненароком завалялося 16,5 млн рублів, то вони з користю розглянуть надану трохи вище інформацію.