Бет Берс (Beth Behrs) - біографія, фото, зріст і вагу, особисте життя 2019

Anonim

Біографія Бет Берс

Ім'я Бет Берс стало відомо завдяки комедійному серіалу «Дві дівиці на мілині», в якому вона зіграла блондинку, яка опинилася зовсім не такий розпещеної дурепою, як могло здатися на перший погляд.

Американська актриса Бет Берс

дитинство

Бет Берс (Beth Behrs) народилася 26 грудня 1985 року в місті Ланкастер, штат Пенсільванія, в родині адміністративного працівника Девіда Берсі і його дружини Морін, шкільної вчительки.
Повне ім'я актриси Елізабет Енн, але вона з дитинства вважала за краще короткий варіант Бет, який відображав її поривчастий, веселий і трохи хлоп'ячий характер.

Бет Берс в дитинстві (друга зліва) Дівчинка з дитинства захоплювалася кіно і грала в шкільному театрі, також вона займалася вокалом. Ще одним захопленням Бет був футбол, однак після переїзду сім'ї до Каліфорнії вона залишила спорт, щоб реалізувати мрію і стати актрисою.

Перші кроки до успіху

Після отримання початкового атестата, в 2004 році Бет надійшла Коледж театру, кіно і телебачення при Каліфорнійському Університеті. Відомо, що під час навчання Бет перемогла в університетському конкурсі краси, в якому представляла штат Пенсільванія і виграла корону першої красуні.

Зростання Бет Берс - 165 см Після закінчення навчання дівчина грала в мюзиклах, брала участь в епізодах телесеріалів і популярних розважальних шоу.
Перша поява університетської міс Пенсільванія на великому екрані відбулося в 2009 році в сьомий частини кумедною франшизи «Американський пиріг». Бет зіграла юну Хайді, подружку недотепа Роба, який знайшов Біблію любові, яка відкрила йому і його друзям-невдахам світ дорослих задоволень. Партнером Берс в цій картині був Баг Хол, також в комедії грали Юджин Леві і прекрасна Розанна Аркетт.

Бет Берс у фільмі «Американський пиріг 7» Критики оцінили фільм не дуже високо, на думку більшості з них, ідея франшизи вже давно вичерпала себе, але шанувальники «Американського пирога» тепло зустріли нових кумедних героїв і відзначили красу і комедійний талант Бет Берс. Наступною ролі молодій актрисі довго чекати не довелося, через рік вона отримала по-справжньому зоряне пропозицію.

Дві дівиці на мілині

У ситкомі, перші серії якого вийшли восени 2011 року, Бет грала манірну розпещену Керолайн, дочку багатія, який потрапив за грати і залишив улюблене дитя без засобів. Влаштувавшись офіціанткою, блондинка знайомиться з звикла до труднощів Макс, разом з якою намагається набрати суму, необхідну для відкриття невеликого бізнесу.

Бет Берс і Кет Деннінгс в серіалі «Дві дівиці на мілині» Ситком, побудований на несумісних, як здається на перший погляд, характерах героїнь, приніс величезну популярність і Бет, і її партнерки Кет Деннінгс.Незважаючи на те, що глядачі любили проект, який виходив до 2017 року, багато критики відзначали грубуватий специфічний гумор і жарти, замішані на сексі, супроводжувані закадровим сміхом. Решта ролі в ситкомі виконували Гаррет Морріс, Меттью Мій і Джонатан Кайт. Бет Берс в серіалі «Дві дівиці на мілині» За шість сезонів комедійного серіалу Бет взяла участь в декількох картинах, таких, як драма «Мило, але жорстко», в якій компанію їй склали Аделаїда Кейн, Джесс Адамс і Кріста Янг, і мелодраматична стрічка «Здрастуйте, мене звуть Доріс», в якій також грала Селлі Філд.

Особисте життя Бет Берс

З самого початку своєї кінокар'єри Бет зустрічалася з Майклом Гледіс, знайомим російським глядачам за серіалом «Божевільні». У 2016 році стало відомо про заручини Бет і Майкла, а влітку 2018 роки вони одружилися, про що Бет написала в своєму твіттері, що це був найкращий день її життя. Весільні фотографії щасливої ​​пари прикрашали багато глянсових видань.

Бет Берс з чоловіком Майклом Гледіс Бет є засновницею фонду SheHerdPower. Актриса не приховує, що з ранньої юності була схильна до неконтрольованим нападів панічних атак і безпричинної депресії. Після того як іпотерапія допомогла їй повернути радість життя, Бет вирішила допомагати і іншим жінкам.

Бет Берс зараз

Після закриття шоу-проекту «Дві дівиці на мілині», в 2018 році Бет прийняла пропозицію від творців серіалу «Околиці», який оповідає про білу сім'ю, вимушену пристосовуватися до життя в «чорному» районі Лос-Анджелеса. Перший сезон заслужено зайняв рейтингові позиції, і на початку 2019 року стало відомо про майбутній випуск другого сезону. Разом з Бет в проекті беруть участь Макс Грінфілд, Шон МакКінні і шоумен і стендапер Седрік TheEntertainer.