Катерина Варнава біографія, фото, зріст і вагу Каті Варнави, особисте життя і її молодий чоловік 2019

Anonim

Біографія Катерини Варнави

Дитинство Катерини Варнави

Катерина Володимирівна Варнава народилася в родині військового 9 грудня 1984 року. Відразу після її народження сім'я вирушила на постійне місце проживання до Німеччини, куди відрядили тата дівчини. До Росії Катя повернулася тільки в віці семи років. У родині військового козака і медика крім Каті підростало ще дві дитини (у дівчини два старших брата Ігор і Олексій).
У військовому місті Німеччини Катерина закінчила перший клас. А в другій пішла вже в московській школі. Дівчина чітко пам'ятає, як важко їй було влитися в новий колектив. З Німеччини Катя Варнава приїхала в красивих речах і з яскравими іграшками. Такої розкоші московські однолітки, які звикли до порожніх магазинних прилавків, не бачили і вважали, що Катя викаблучується. В результаті дівчинка стала ізгоєм. Її довгий час уникали, а школярка щиро не розуміла чому. Тільки зараз вона знає, звідки взялася дитяча неприязнь.
«У мене просто були речі, яких не було у них, наприклад красивий лакований пенальчик. Кілька років мені було дуже важко - тому що немає друзів, а всі навколо не така, як раніше », - говорить Варнава.

Катерина Варнава в дитинстві З раннього дитинства Катерина Варнава займалася бальними танцями. Батьки були впевнені, що дочку як танцівницю чекає велике майбутнє. Та й сама дівчинка вже бачила себе в цьому виді спорту професійно. Однак, в підлітковому віці Варнава починає стрімко рости і переростає всіх партнерів по танцях (зараз зростання артистки 175 сантиметрів, а вага 62 кілограми). Почалися проблеми з пошуком підходящої кандидатури.Коли партнер все-таки знайшовся, Катерині довелося зав'язати з бальними танцями через травму - на тренуванні 14-річна дівчинка впала і пошкодила спину до зміщення хребетних дисків. Вимушена відмова від спорту Катя переживала дуже важко. Дівчині до сих пір не по собі, коли вона бачить своїх колишніх партнерів по танцях на російських і міжнародних чемпіонатах.

Катерина Варнава в молодості Проте, Катерина Варнава та після школи хотіла пов'язати своє життя з хореографією та пішла в Університет культури. Однак, до цього ВНЗ вступити не вдалося. Вища освіта за фахом «Юриспруденція» Катя отримала на гуманітарному факультеті МИСиС. Втім, пов'язувати своє життя з отриманої професією Катерина не побажала.

Катерина Варнава та КВН

У 2003 році Катерина Варнава, ще в статусі студентки, стала виступати за команду КВН «Свої секрети», а з 2005 року грає в постійному складі за «Збірну Малих Народів». Однак, разом з колегами з останньої команди Катя з'явилася на екранах телевізорів ще в 2004 році. Правда, в якості запрошеного гравця. Тоді гумористи брали участь в Музичному конкурсі 1/4 фіналу сезону Прем'єр-ліги.
Після Прем'єр-ліги 2005 сезону Катерина Варнава грає в постійному складі «Збірній Малих Народів». В цьому ж році дівчина відіграла в Прем'єр-лізі 5 ігор, в тому числі і на фестивалі. У фіналі Варнава зайняла четверте місце. У 2005 році Катя разом зі «Збірній малих народів» виступила з позаконкурсним виступом на фестивалі «голосячи КіВіН 2005». Катерина Варнава. КВН-2005. Прем'єр-ліга Паралельно з виступами за «Збірну Малих Народів» в Прем'єр-лізі, Катя Варнава грає за команду «Свої секрети» в сезоні Вищої Української Ліги і доходить до півфіналу. У 2006 році за підсумками фестивалю КіВіН в Сочі Катерина Варнава та «Збірна Малих Народів» отримує путівку у Вищу лігу КВН. Але в першій же грі команду чекає невдача.
Після Сочинського фестивалю КіВіН-2007 команда «Збірна Малих Народів» припиняє своє існування, і наша героїня грає тільки в команді «Свої секрети». Однак, команду чекає така ж доля, як і «Збірну Малих Народів».

Катерина Варнава та Comedy Woman

Широку популярність Катерині Варнава принесла участь в чисто жіночому гумористичному шоу «Comedy Woman». На сцену вона виходить в образі секс-символа, а так само займається хореографією учасниць і постановкою номерів. Вона спробувала себе в ролі актриси - зіграла саму себе в ситкомі «Універ».

Катерина Варнава на сцені Камеді Вумен Зараз на російському телебаченні дуже мало гумористичних програм за участю жінок. Comedy Woman - один з небагатьох проектів. Як зізнається Катерина, вона з колегами по сцені намагається зламати стереотип про те, що у жінок немає або убоге почуття гумору. І додає, що об'єднатися з чоловіками колектив не бажає, оскільки гумор однієї статі не завжди зрозумілий для іншого. До того ж, якщо чоловік-гуморист може дозволити собі на сцені бути грубим і говорити відверті вульгарності, то жінка такого зробити не зможе.
До речі, учасниці Comedy Woman самі собі пишуть жарти. Комічні номера народжуються буквально на ходу. Весь колектив продумує репліки і інтонації кожного героя.

Катерина Варнава без макіяжу

Еротична фотосесія Катерини Варнави для журналу Maxim

В кінці 2010 року Катерина Варнава вперше взяла участь в еротичній фотосесії для російської версії журналу Maxim. Дівчина довго не наважувалася роздягнутися перед об'єктивами фотокамер, оскільки боялася осуду з боку консервативних батьків. Однак, артистка прийняла пропозицію представників глянцевого видання, а тато і мама відреагували на рішення дочки напрочуд адекватно. Однак, після виходу журналу в світ батько показував своє невдоволення. Як протест він купив кілька журналів з Катею на обкладинці і зі словами «буду знати, що комусь не дістанеться цей випуск» приніс видання додому.Втім, спільною роботою з фотографами дівчина залишилася задоволена.

Оголена Катерина Варнава для журналу Максим У листопаді 2012 року Катерина Варнава повторила свій досвід відвертої фотосесії і з'явилася на обкладинці журналу XXL.

Особисте життя Катерини Варнави

У зірки Comedy Woman були тривалі стосунки з невільним чоловіком. Після роману з одруженим і ролі коханки Катя Варнава зрозуміла, що це не для неї.

Губи Катерини Варнави не дають спокою її шанувальникам і заздрісникам «Мій найдовший роман тривав два роки. Все було складно, незрозуміло - і за обставинами, і емоційно. Я розуміла, що зустрічатися з одруженим - погано, неправильно, довго уникала цих відносин. Але любов змусила мене звернути з вірного шляху - я ж не робот і не в силах себе програмувати.
Потім настав час переходити на новий рівень, щось міняти, а нічого не відбувалося. Він ніяк не міг вирішити, чого хоче, а мене статус вічної коханки не зводив. І ми розлучилися. Закінчивши той роман, я зробила висновок, що нічого подібного у мене більше не буде. Одружений чоловік - не для мене ».
Десь з квітня 2012 Катерина Варнава почала зустрічатися з колегою по роботі Дмитром Хрустальова. По-початку парочка не афішувала свої стосунки, але преса часто заставала їх удвох в неформальній обстановці. Хоча офіційних заяв вони не робили, по фотографіях можна бачити, що пов'язували їх не тільки дружні відносини. Через півроку Катерина переїхала до свого коханого. Але щастя було не довгим, вже до середини наступного року пара розлучилася.

Дмитро Хрустальов і Катерина Варнава Після розставання з Хрустальовим Варнава почала зустрічатися з танцюристом Євгеном Бороденко. Молоді люди працюють разом, часто відпочивають і завалюють соцмережі спільними фотографіями.

Катерина Варнава зараз

Катерина так само активно знімається в телевізійних проектах і миготить на телеекрані. У 2012 році в серіалі «Щасливі разом» вона виконала роль самої себе. В цьому ж році на великий екран вийшов фільм «8 перших побачень» з Оксаною Акиньшиной і Володимиром Зеленським. Катя зіграла другорядну роль - дівчину головного героя. Інтерв'ю Катерини Варнави про гумор З кінця літа 2012 року вона виступає в якості ведучої програми «НТВ Вранці». Вона також була однією з ведучих програми «Битва хорів» на каналі «Росія 1».
Восени 2013 року стала головною героїнею рекламної кампанії інтернет-магазину взуття Sapato.ru. А в 2014 році стала провідною українського телевізійного проекту «Хто Зверху».