Що включає в себе генеральне прибирання, яку пропонують клінінгові компанії?

Anonim
Напередодні новорічних свят, а іноді і після них, може знадобитися генеральне прибирання квартири.

Можна затіяти її самостійно, залучаючи всіх членів сім'ї, або довірити бригаді, яка надає клінінгові послуги. Другий спосіб тільки здається більш витратним, насправді заощаджений час і нерви - набагато важливіше.

Поки всі мешканці будинку будуть насолоджуватися прогулянкою, фахівці наведуть ідеальний порядок, не пропускаючи важкодоступних місць, які ми часто ігноруємо при збиранні. Крім миття підлог, очищення кахлю і приведення в порядок підлогових покриттів генеральне прибирання приміщень включає чищення м'яких меблів, миття стін і вікон, видалення пилу з радіаторів, вентиляційних решіток, мийку сантехніки. Для цього використовується тільки професійне обладнання та спеціальні миючі засоби, що не викликають алергію і не шкодять здоров'ю мешканців будинку.

Якщо у вас в квартирі є килими на стінах і на підлозі, то їм періодично потрібно глибока чистка, так як довгий ворс - те саме місце, де накопичується пил. Навіть якщо візуально вони виглядають цілком чистими, то це не так, на одному квадратному метрі килима на ворсі може утримуватися до кілограма забруднень, які служать відмінним місцем для проживання всіляких пилових кліщів і інших хвороботворних організмів. Самостійно вичистити досить складно, а фахівці, використовуючи пристосування для різних структур килимових покриттів, впораються ідеально, крім того, дадуть господарям корисні поради щодо подальшого догляду за ними. Залежно від того, вовняне або синтетичне виріб потрібно привести в порядок, використовуються миючі засоби, що поліпшують стан ворсу.

Багато клінінгові компанії ввели в свій арсенал парогенератори і пароочищувачі, що дозволяють практично відмовитися від хімічних засобів для чищення. Обробляючи поверхні струменем пара під високим тиском, фахівці відмивають навіть застарілі плями. Тому подібні прилади досить успішно використовують для прибирання в санвузлах і кухнях, так як видаляють і бактерії, і застарілий жир, який має властивість осідати в самих важкодоступних місцях.

Комплексне прибирання, яку може запропонувати клінінгова компанія, також включає чистку кухонних витяжок, мікрохвильових печей, варильних поверхонь і духовок. Цю роботу господині особливо не люблять, тому із задоволенням перекладають її на плечі фахівців.