Телефон Верту - практично найдорожчий телефон в світі. Дізнайся, скільки коштує хоча б одна оригінальна зарядка Vertu!

Anonim
Головний аксесуар ділової людини - це його стільниковий телефон. Чим більш успішний чоловік, тим більше стає важливим для нього гарантія якості, надійність, зручність експлуатації і респектабельний зовнішній вигляд стільникового телефону.

Британська компанія Верту, створена спеціально для розробки мобільних телефонів класу люкс, пропонує увазі самого вимогливого і вимогливого споживача свої моделі телефонів. При їх створенні використовуються найпередовіші технології.

Регулярно оновлюється модельний ряд. У створенні дизайну беруть участь провідні дизайнери та використовуються тільки благородні матеріали. У поєднанні з найновішими і найкращими технологіями та використанням дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння в дизайні народжується найдорожчий телефон в світі іміджевий телефон. Для самий успішних людей нашої планети, цей телефон виготовляють з обробкою з шкіри різних тварин таких, як алігатор і страус. Пофарбована в різні кольори шкіра чудовою вичинки. Деякі моделі з використанням каучуку, спеціалізованих матеріалів на зразок титану або стали, з використання дорогоцінних металів таких, як золото і нестандартних рішень, наприклад, кераміка. Дизайн кожного апарату унікальний і продуманий.

Заряджається такий телефон там, де є розетка і зарядний пристрій. Спеціально розроблена vertu зарядка на будь-який випадок. В автомобілі, через комп'ютер або від стаціонарної мережі. Існують спеціальні перехідники, що дозволяють одним зарядним пристроєм заряджати різні моделі Верту. Ваш найкращий телефон Верту завжди буде в мережі і на зв'язку, де б вам не довелося перебувати. На сайті salon105.ru ви завжди можете підібрати не тільки модель найкращого телефону на ваш смак, але і придбати всі необхідні для нього аксесуари. Досвідчені консультанти салону "Невський 105" все детально розкажуть і порадять необхідний набір для, того щоб в будь-який час ваш телефон був з вами в повній готовності. Всі необхідні аксесуари не тільки для нових, а й для всіх моделей Верту ви зможете замовити у нас. Ваш імідж буде в безпеці поки з вами ваш вірний надійний мобільний телефон Верту. Зручний і приємний на дотик, він ідеальний в експлуатації, а тримаючи його в руці ви тим самим забезпечите собі не тільки комфорт спілкування, а й покажете оточуючим свій статус. Тільки побачивши цей телефон у вас в руках, знають серйозні люди відразу зрозуміють, що стоїть перед ним людина не простий!