Оновлений Opel Astra: ще витонченіше і сучасніше

Anonim
Опель Астра - це надійний, практичний, перевірений часом автомобіль, який завоював серця багатьох автолюбителів. У перекладі з латинської Astra означає зірка.

У 1991 році ця модель гольф-класу прийшла на зміну Opel Kadett. Сьогодні в автосалонах можна купити Опель Астра в кредит і за готівковий розрахунок.
Перше покоління нового автомобіля, що вийшло під індексом F, передбачало широку гаму модифікацій. Це трьохдверний і п'ятидверний хетчбек, чотиридверний седан, п'ятидверний універсал і його трехдверная комерційна версія для перевезення вантажів. В цей же час дебютували і спортивні модифікації. Незабаром модельний ряд було розширено за рахунок чотиримісного кабріолета Астра.
Компанія постійно працює над удосконаленням автомобіля, поліпшенням його зовнішнього вигляду і підвищенням рівня комфортності.
Так нове покоління Опель Астра седан отримує стильну елегантну зовнішність, найпередовіші технології та економічні силові агрегати, що мають широкий діапазон потужності. Модель поповнила лінійку представлених раніше Astra GTC і спортивної моделі з шильдиком OPS.
Якщо порівнювати Опель Астра 2013 з попередніми моделями, то можна побачити більше спортивних ноток. Автомобіль має чітко промальовані плавними лініями силует. Що підноситься в середній частині дах стильно опускається до багажного відсіку, візуально приховуючи розміри багажника і роблячи машину більш витонченою. Кришку багажника прикрашає стильний спойлер. Задні ліхтарі мають цікаву оригінальну форму і привертають увагу.
Новий седан виділяється збільшеними габаритами.Так довжина Опель Астра 2013 становить 4658 міліметрів, ширина - 1814 мм, а висота - тисяча чотиреста сімдесят шість міліметрів. Довжина колісної бази цієї моделі склала 2685 міліметрів. Все це дозволило зробити салон автомобіля неймовірно просторим. Багажник трохи втратив в обсязі і становить 460 літрів. Але склавши спинки заднього сидіння, можна збільшити його обсяг до 1010 літрів.
Астра 2013 має широку гаму силових агрегатів. Це чотири бензинових двигуна з потужністю 100 180 л.с. Три з них можуть працювати з шестіступнчатим автоматом. Доступні також і три дизельних мотора. Вони дуже економічні - заявлена ​​витрата палива 3,7 літра на сто кілометрів. Мотори мають в комплекті систему старт / стоп.
Як і раніше, можна буде купити оновлений Opel Astra в кредит або за готівку. Продаватися ж він буде в багатьох автосалонах великих міст.